TotAlzir@: EU-ALZIRA APROVA EL PACTE DE GOVERN EN ASSEMBLEA OBERT

viernes, 12 de junio de 2015

EU-ALZIRA APROVA EL PACTE DE GOVERN EN ASSEMBLEA OBERT

El col·lectiu d’EU-Alzira ha aprovat el pacte de govern, al qual es va arribar part de les comissions de negociació d’EU, PSOE i Compromís, en la seua assemblea oberta celebrada ahir, dijous, 11 de juny.

Després de múltiples reunions, l’acord al que han arribat les dues formacions centra les seues propostes en els aspectes de treball, més cobertura social i resposta a la situació del habitatge a la ciutat. EU, a més, participarà de l’àrea d’ Ocupació, Promoció Econòmica i Recursos Humans.

Segons ha afirmat Ivan Martínez: “és el moment per a donar-li la volta a aquesta ciutat, perquè és l’hora dels barris, de prioritzar el treball i les polítiques socials, de remunicipalitzar els serveis privatitzats, i de mirar de fer Alzira més habitable, on els vianants, les bicicletes o el transport públic siguen la prioritat.”


Finalment, Ivan Martínez ha manifestat que perquè tot açò puga ser una realitat “és fonamental l’acord programàtic que permeta fer realitat una nova etapa per a les alzirenyes i alzirenys.”

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.