TotAlzir@: FESTIVITAT DE LA MARE DE DÉU DE LA MISERICÒRDIA

sábado, 6 de agosto de 2016

FESTIVITAT DE LA MARE DE DÉU DE LA MISERICÒRDIA

FESTIVITAT DE LA MARE DE DÉU DE LA MISERICÒRDIA A GUADASSUAR 
Demá diumenge 7 d'agost: 
A les 12 h Missa en honor a la nostra Patrona la Mare de Déu de la Misericòrdia. Serà cantada per la Coral Polifònica 'Mestre Llorenç Ruiz' de Guadassuar.
A les 20.30 h Processó des de l'Església que recorrerà l'itinerari de costum. Hi participaran en aquest ordre: Associació de Tabal i Dolçaina de Guadassuar 'ADIT', la Creu Processional, devots i devotes, Festeres de la Misericòrdia dels anys 2017, 2015 i 1991, Festeres de la Divina Aurora 2017, familiars i acompanyants de les festeres, Festeres de la Mare de Déu de la Misericòrdia 2016, Susi Arnandis Alós, MªJosé Camarasa Cléries, Encarna Mª García Pastor, MªJosé Machí Boils, Encarna Pascual Mateu, MªLuz Ribes Alabau, Teresa Roselló Fuster i MªAmparo Sentamans Domingo, Clero i Ajuntament. Tancarà la processó la Banda Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar. 

La imatge serà portada pels 'quintos de 1970', els Festers de Sant Vicent Màrtir 2017. Abans de fer la seua entrada la imatge de la nostra Patrona a l'Església, es dispararà un Castell de focs d'artifici des de la Plaça del Ravalet. En finalitzar la processó, i ja a l'interior del temple, es cantaran els 'Gojos a la Mare de Déu de la Misericòrdia de Guadassuar'.
A les 23 h Sopar de germanor i revetlla a la Plaça Generalitat Valenciana amb l'actuació de l'Orquestra 'MITO'. Aquest acte està organitzat per les festeres de la Misericòrdia i patrocinat per la Regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Guadassuar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.