TotAlzir@: Els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro arriben a Sueca amb l'Escola d'Estiu

martes, 2 de agosto de 2016

Els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro arriben a Sueca amb l'Escola d'Estiu


  • L'Escola d'Estiu de Sueca finalitza una reeixida edició inspirada en la prestigiosa competició esportiva internacional

Un any més finalitza amb èxit l'Escola d'Estiu de Sueca. Més de 300 xiquetes i xiquets han participat enguany en esta iniciativa lúdica i educativa impulsada per l'Ajuntament de Sueca que va finalitzar el passat divendres amb una cloenda al més pur estil dels Jocs Olímpics.
El regidor d'Educació, Vicent Baldoví, que va acompanyar els joves en el festival de cloenda fa un balanç molt positiu d'esta última edició. “L'Escola d'Estiu és un servei que té molt bona acollida, cada any, tant pels alumnes com pels pares, així m'ho fan arribar sempre uns i altres. Esta iniciativa conviu amb altres impulsades pels nostres clubs esportius per exemple, i totes tenen molt bona acceptació.
Totes les activitats que oferim resulten un gran èxit de participació i estem molt satisfets d'això” ha conclòs Baldoví.
La temàtica d'enguany versava sobre els jocs olímpics de Rio de Janeiro. El coordinador general de l'Escola d'Estiu, Emilio Roda, ha explicat que amb este motiu, moltes de les activitats i manualitats que s'han desenvolupat enguany han girat al voltant de l'esport i els hàbits saludables, tot i que també han tingut cabuda altres propostes divertides, com ara els jocs d'aigua. Roda ha assegurat que els monitors han gaudit molt i ha apuntat que esperen que els pares i els xiquets estiguen també satisfets amb el seu treball.
Enguany, per primera vegada, l'Escola d'Esti s'ha acomiadat al Pavelló Poliesportiu Cobert de Sueca. Com és habitual, les grades es van omplir dels familiars dels alumnes que van acudir per aplaudir els menuts en el seu últim dia d'Escola. Emulant els JJOO, cada classe ha representat un país diferent en la seua actuació a la cloenda que ha estat el colofó a tot un mes de treball i diversió.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.