TotAlzir@: Programacio actes fallers del 27 de febrer a Alzira

sábado, 27 de febrero de 2016

Programacio actes fallers del 27 de febrer a Alzira


 La Cridà, es realitzarà el 27 de Febrer de 2016, des del balcó principal de l’Excel·lentíssim Ajuntament d’Alzira.




  •  A les 18:00 hores, en la Parròquia de Virgen del Lluch, ubicada en el carrer Pere Esplugues. Santa Missa en memòria dels fallers/es difunts/es. En acabar, desfilarem cap a l’Ajuntament amb el següent itinerari:
 Eixida des del carrer Pere Esplugues continuant per av.Josep Pau Margantoni, Pintor Teodoro Andreu, Arzobispo Vich, Hort dels Frares    Plaça Major, Correus, Avd, Sants Patrons, Plaça Regne, Avd. Luis Suñer,  Plaça del Sufragi, Plaça del Carbó fins l’Ajuntament. (La Junta Local Fallera, es reserva el dret de modificar este itinerari segons les necessitats o circumstàncies que puguen sorgir).
  • A les 20:00 hores, des del balcó principal de l’Excel·lentíssim Ajuntament d’Alzira, es donaran a conéixer els Ninots Indultats d’Alzira per a les Falles 2016 (gran i infantil) i els Premis del concurs de Llibre de les Comissions falleres (format gran i format menut). Acte seguit, des del mateix lloc, les Falleres Majors d’Alzira acompanyades per les seues Corts d’Honor, pel President de la Junta Local Fallera i per el Senyor Alcalde de la Ciutat, faran la tradicional Cridà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.