TotAlzir@: La Graella d'Alzira compta amb un nou espai d'oci

martes, 23 de febrero de 2016

La Graella d'Alzira compta amb un nou espai d'oci

Abans que acabe esta setmana, estaran finalitzades les obres d'adequació de l'àrea de jocs infantils en el nucli urbà de Santa Maria de Bonaire.

El projecte ocupa una superfície aproximada de 400 metres quadrats, 84 dels quals s'han destinat a la zona de jocs i altres 250 metres han sigut asfaltats, ja que es trobaven en un estat avançat de degradació.

 Les obres també han permés millorar el drenatge en eixe espai, a més s'ha netejat de brutícia un embornal en una parcel·la annexa, la qual cosa afavorirà l'arreplega d'aigües pluvials. L'actuació ha servit, a més, per a condicionar les voreres i dotar-les d'accessibilitat.
"Les obres s'han executat segons el termini establit", ha assegurat el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, que ha estat supervisant l'estat de les obres.

 Per a dur a terme esta millora en la Graella s'ha comptat amb un pressupost de 50.000 euros procedents de les ajudes de la Diputació atorgades l'any passat.

Pascual ha manifestat que "Des del govern municipal estem complint el nostre compromís de millorar, arreglar i fer més atractiu l'entramat urbà de la nostra ciutat".

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.