TotAlzir@: Presentació Fallera Major 2016 de la Falla Plaça d´Alacant

martes, 23 de febrero de 2016

Presentació Fallera Major 2016 de la Falla Plaça d´Alacant

  • Novetat enguany, va ser la recuparació despres de dos décades, de les máximes distincions de la Falla otorgant-les a membres destacats de la Comissió, com son la insignia i la clotxina d´or, i que enguany han sigut concedides a Mª Jose Talens i Juanjo Martí.

El dissabte 20 de Febrer va tindre lloc la presentació de la Fallera Major de la Falla plaça d´Alacant, senyoreta Betlém Santacreu i Trinidad, acompanyada en l´acte pel president de la Comissió Toni Fresquet.
Cal destacar la llabor de la delegació de Presentació en l´organització de l´acte, que va quedar en tot moment molt emotiu i lluïdor, on no sols va brillar la figura de Betlém com a protagonista de la nit, sino tambe totes i cadascuna de les components de la seua cort d´honor, en un espectacular escenari.

Moments a destacar en l´acte va ser la pleitesia a Betlem a cárrec de sa tia Maria Victoria, i com no, la pujada a l´escenari dels nostres representants infantils, Lidia i Marc, despertant alegria en tots els asistents, pel seu saber estar i simpatia alla on fan acte de presencia.
Novetat enguany, va ser la recuparació despres de dos décades, de les máximes distincions de la Falla otorgant-les a membres destacats de la Comissió, com son la insignia i la clotxina d´or, i que enguany han sigut concedides a Mª Jose Talens i Juanjo Martí.
En finalitzar l´acte tota la comissió se va trasladar a la Cotonera per realitzar el sopar i ball de Gala fins a altes hores de la matinada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.