TotAlzir@: Adecuacio acústica de les aules a la Casa de la Cultura

martes, 16 de febrero de 2016

Adecuacio acústica de les aules a la Casa de la Cultura

Les tres aules de la Casa de la Cultura destinades a l'aprenentatge de solfeig ja compten amb l'acústica necessària
Les obres de condicionament de l'acústica en les tres aules de la Casa de la Cultura cedides a la Societat Musical d'Alzira estan a punt d'acabar.
L'Ajuntament, des de la Regidoria de Gestió Urbanística, ha complit el seu compromís amb la institució cultural més important de la nostra ciutat i ha condicionat les aules que des de principi de curs acullen a alumnes aprenents de solfeig.
Per al regidor de l'àrea, Fernando Pascual, les obres han avançat a bon ritme, la qual cosa possibilita que l'aprenentatge de l'alumnat es done amb les condicions idònies. 

Per la seua banda el regidor d'Educació i Infància, José Grau, com a professor de música, es mostra satisfet per les obres dutes a terme, ja que l'acústica és fonamental a l'hora d'impartir classes.
Ambdós han estat este matí supervisant l'estat d'execució de les obres que han consistit en  desmuntar el rodapeu de fusta per a la seua reutilització; desmuntatge de la instal·lació de calefacció i elèctrica afectada per la intervenció; muntatge de l'estructura metàl·lica de placa d'algeps laminat per tal de col·locar les làmines acústiques aïllants, per a una vegada instal·lat procedir a pintar i rematar les tasques de millora a les tres aules.

Recordem que el pressupost destinat a estes millores ha sigut al voltant dels 30.000 euros procedents de les ajudes atorgades pel Pla d'Inversió Local de la Diputació de València.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.