TotAlzir@: L'Ajuntament d'Alzira qualifica el PP de dur avant una alarma social infundada

jueves, 18 de febrero de 2016

L'Ajuntament d'Alzira qualifica el PP de dur avant una alarma social infundada

  • L'Ajuntament d'Alzira està realitzant els procediments adequats per a tractar la processionària i qualifica el PP de dur avant una alarma social infundada

Davant les acusacions del Partit Popular de no tindre controlada la plaga de processionària a Alzira, cal contestar amb tres paraules: no és cert.   

Fernando Pascual, regidor de Serveis Públics, lamenta que des del Partit Popular estiguen volent fer-se notar alarmant socialment al voltant d'una qüestió seriosa, i més quan el que argumenten és totalment fals, ja que s'està portant avant una estricta supervisió diària.
Tal com es va comprometre el regidor de l'àrea en el plenari del passat mes de gener, s'ha posat en marxa un estricte control supervisat per l'empresa adjudicatària del manteniment dels parcs i jardins d'Alzira que, diàriament, revisa totes les zones amb pins de la ciutat i retira les bosses de processionària que es troba.
Des del passat dia 1 de febrer no hi ha hagut cap dia que no s'hagen revisat els pins de les zones verdes de la nostra ciutat,  a més d'atendre els casos que alertats per veïnes i veïns apleguen a l'Ajuntament.
Des de la Regidoria de Serveis Públics es continuarà efectuant la revisió diària del pins en el solar siti al costat del parc de l'Aràbia Saudita; parc i zona fluvial de la Rambla; rotonda del Pont de Ferro - Avinguda Blasco Ibáñez; plaça Notari Ignacio Zeballos; Plaça Major; CP Federico García Lorca; escoles infantils la Muntanyeta i Llepolies; hort del CP Tirant lo Blanc; carrer Ermita; plaça Enric Soler i Godes; zona verda entre carrer Comerç i carrer Severiano Goig; entorn del Malecó; i urbanització El Racó. Com exemple s’ha de dir que en tan sols un dia s'han arribat a retirat 68 bosses dels pins als que s'està realitzant un seguiment diari.
"El nostre compromís i el nostre treball van de la mà per tal de tindre sota control  la plaga de la processionària atenent tots els avisos ciutadans i realitzant una revisió cada dia dels pins de la ciutat i del terme", ha manifestat Fernando Pascual.

Per acabar el regidor ha volgut  llançar un missatge de tranquil·litat a la ciutadania i ha recordat al Partit Popular que quan s'està en l'oposició s'ha de construir i no destruir". 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.