TotAlzir@: L'Ajuntament de Sueca, eliminatòria local Concurs Internacional Paella

viernes, 19 de febrero de 2016

L'Ajuntament de Sueca, eliminatòria local Concurs Internacional Paella

  • L'Ajuntament convoca als hostalers per proposar una eliminatòria local del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca
L'Ajuntament de Sueca vol convocar a tots els propietaris de bars i restaurants de Sueca, el Perelló i el Mareny de Barraquetes, que ofereixen paella al seu menú, a una reunió al Saló de Plens del consistori per al proper dimarts 23 de febrer, a les 20 hores, amb l'objectiu de plantejar una eliminatòria local del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca.


El certamen gastronòmic, que celebrarà la seua 56ª edició el diumenge 11 de setembre, viatja pel món amb les semifinals internacionals. El passat mes d'octubre es va celebrar la primera semifinal americana del concurs a New Jersey i per als propers mesos s'han programat dues fases internacionals més a Tasmània (Austràlia) i a Tòquio (Japó).

Ara, no obstant, des del consistori es fa una crida a tots els hostalers de la ciutat que incloguen paella al seu menú per convidar-los a participar en el plantejament d'esta semifinal suecana del concurs. El regidor responsable del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, Vicent Baldoví, explica que el que es busca amb esta convocatòria és consensuar amb el sector hostaler el plantejament d'esta fase local del concurs, escoltar les seues suggerències i aportacions i alhora sondejar també la seua intenció de participació.
“Treballem perquè coneguen per tot arreu del món el Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, i amb això també el plat més famós de la nostra gastronomia i la nostra ciutat, no obstant volem implicar més als suecans, motivar-los i encoratjar-los a participar i formar part d'este prestigiós concurs que es celebra al seu poble, que és, a més, el concurs gastronòmic degà a l'estat espanyol” ha conclòs Baldoví. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.