TotAlzir@: El col·legi Sant Bernat de Carlet guanya el primer concurs de Cors Infantils Premi Malva

viernes, 26 de febrero de 2016

El col·legi Sant Bernat de Carlet guanya el primer concurs de Cors Infantils Premi Malva

  • La I edició del Concurs de Cors Infantils Premi Malva - Ciutat d’Alzira va ser per al Col·legi Sant Bernat de Carlet.
  • La resta premiats van ser col·legi Alborxí, segon; Gloria Fuertes, tercer i García Lorca , finalista

El Gran Teatre de la nostra ciutat  va ser l’escenari on la Falla Plaça Malva va celebrar el Primer Concurs de Cors Infantils Premi Malva - Ciutat d’Alzira. Este esdeveniment contà amb el suport i el patrocini de les regidories de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Alzira, la col·laboració de Sentir Aula Suzuki i de la Societat Musical d’Alzira.
En esta primera edició van participar el Col·legi Sant Bernat de Carlet i els col·legis García Lorca, Alborxí i Gloria Fuertes d’Alzira. La cançó obligada per a tots els participants va ser “Els titotets”, d’Eduard López Chavarri.
El jurat va estar format pels músics José Grau, Marta Nadal i Teresa Moya.

En primer lloc va actuar el Cor del CEIP Sant Bernat de Carlet, amb 63 alumnes i la direcció d’Enric Moltó Romero, que va interpretar com a peça lliure “Tutira mai”
Seguidament, va ser el torn del cor del Col·legi García Lorca, amb quasi 30 alumnes, que va interpretar com a cançó lliure “Muntanyes regalades”, dirigits per Dora Palau Ibiza.
A continuació, el Cor del Col·legi Alborxí, amb més de 100 alumnes, va ser l’encarregat de participar amb l’obra lliure “El carrer de l’ermita”, baix la direcció de Félix Cortés Gomis.
Ja per últim, va actuar el Col·legi Gloria Fuertes, amb 25 alumnes, que com a peça lliure interpretà “Enmig del riu”, dirigits per Francisco Javier Barber Asensi.
Una vegada finalitzada la interpretació dels participants en el Primer Concurs de Cors Infantils Premi Malva - Ciutat d’Alzira, i mentrestant el jurat deliberava i passava les puntuacions, va actuar el Cor d’Ensenyances Professionals de la Societat Musical d’Alzira, baix la direcció de Loreto Petit.
Seguidament, per a fer el lliurament dels premis, van pujar a l’escenari Nerea González Caballero i Juan Fito Santamaria, fallera major i president infantil respectivament, acompanyats per Aida Ginestar, regidora d’Educació i Paco Vinyes, vicepresident de la Societat Musical d’Alzira.
Després del parlament de la regidora, es dona lectura al següent veredicte:
Finalista, Col·legi García Lorca, d’Alzira.
Tercer premi, Col·legi Gloria Fuertes, d’Alzira.
Segon premi, Col·legi Alborxí, d’Alzira.
Primer premi, Col·legi Sant Bernat de Carlet.

Miguel Ángel Martínez Tortosa

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.