TotAlzir@: La falla Plaça Malva d’Alzira guanya la II edició del Premi Santa Ana de Sagunt

sábado, 20 de febrero de 2016

La falla Plaça Malva d’Alzira guanya la II edició del Premi Santa Ana de Sagunt

El concurs premia el millor contingut didàctic i cultural d’un llibret faller de qualsevol comissió de la Comunitat Valenciana

L’Associació Cultural Falla Plaça Malva d’Alzira ha sigut la guanyadora del la II edició del Premi Santa Ana al millor contingut didàctic i cultural publicat íntegrament en el llibret gran o infantil en l’exercici 2015-2016 de qualsevol comissió fallera de la Comunitat Valenciana.


Este premi està convocat per l’Associació Cultural Falla Santa Ana de Sagunt. La finalitat del premi és reconèixer la qualitat dels continguts didàctics i culturals, dirigits especialment als infants. Volen ser, per tant, un reconeixement al treball didàctic i en valencià que fan les comissions falleres, l’escola valenciana, el professorat i els escriptors. Tals continguts didàctics i culturals podien tindre forma de conte, article, poema (mínim 25 versos), activitats dirigides als infants, jocs, textos teatrals breus, etc., relacionats amb la temàtica de la falla infantil de la comissió.
L’Associació Cultural Falla Plaça Malva d’Alzira va presentar a la convocatòria, que a la fi a estat la guanyadora, la seua guia didàctica elaborada per Josep Antoni Fluixà amb les il·lustracions d’Alba Fluixà i la maquetació de Santi Sancho.
El premi Santa Ana està dotat amb 200 euros, dividits al 50% entre l’autor o autors de la proposta didàctica i la comissió que el publica, un diploma i un estendard acreditatius.
L’acte del lliurament del premi va tindre lloc passat dimecres en el Museu Via del Pòrtic Sagunt.

Falla Plaça Malva

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.