TotAlzir@: Este diumenge 21 de febrer última etapa Ruta dels Monestirs

miércoles, 17 de febrero de 2016

Este diumenge 21 de febrer última etapa Ruta dels Monestirs

L'última etapa de la setena edició de la Ruta dels Monestirs visita el monestir de Santa Maria de la Murta
El diumenge 21 de febrer se celebrarà la cinquena i última etapa de la setena edició a peu de la Ruta dels Monestirs - el Pas del Pobre 2014-2015, organitzada per l’Ajuntament d’Alzira i el Patronat Provincial de Turisme, València Terra i Mar, amb la col·laboració dels ajuntaments que integren eixa ruta turística.
L’eixida  està prevista a les 8:00 del matí des de la plaça del Regne en autobús per a acudir al punt d’encontre en l’aparcament del bar de la Casella, on finalitzà l’etapa anterior.
Una vegada allí s’iniciarà la marxa cap al Pas del Pobre que comunica la Casella amb el Paratge Natural Municipal de la Murta. Quan arriben a la vall es farà un descans per a esmorzar i, tot seguit, procedir amb la visita guiada per Pedro Benedito a les antigues ruïnes del monestir jerònim. En finalitzar el recorregut, la marxa continuarà cap a Alzira on està previst arribar a la vesprada, i serà en el MUMA on es farà la cloenda d’esta setena edició que va començar el passat mes d’octubre de 2015 en Gandia.

La regidora de Patrimoni Cultural i Turisme, Isabel Aguilar, anima a participar en esta cinquena i última etapa a tots els que vulguen disfrutar d'esta jornada de senderisme i visitar el Paratge Natural Municipal de la Murta, un dels llocs més singulars de la Comunitat Valenciana, que cada any rep un major nombre de visitants.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.