TotAlzir@: El PP d'Alzira no compleix el que promet

lunes, 2 de marzo de 2015

El PP d'Alzira no compleix el que promet

El PP no només menteix a Espanya i a la nostra Comunitat, també menteix i molt bé a Alzira.
El vigent programa electoral del Partit Popular alzireny, encapçalat per Elena Bastidas, és un cúmul de promeses incomplides i una presa de pèl per a tots els alzirenys.
Un programa electoral molt fluix, bastant més que anys anteriors, refugiats per la crisi, però que ni així i tot, com sent habitual en tots els seus anys de govern, han complit.
El que sempre estan disposats a complir és la pujada d'impostos i pujades dels seus salaris, en açò mai s'equivoquen.

De les 33 propostes que ens van fer arribar a les bústies de tots els alzirenys perquè confiàrem en el seu projecte repassem els resultats:

10 propostes que ni se'ls veu, ni se'ls espera; incomplides?; jutgen vostés.
Projecte Alzira Diga’m ¿?; Programa Cívica ¿?; Programa Aczió ¿?;    Internacionalització  ¿?; Carnet de l’esportista ¿?; Premios Laudem ¿?;
 Policia de barri ¿?; SMS i butlletins online ¿?; Millores dels centres educatius ¿?; Internacionalització ¿?; Alzira Ràdio Mòbil ¿?

4 propostes a cadascú més desastrosa, un fracàs total.
Pla antigrafitis; Wifi gratuït municipal; Parc empresarial El Plá, Xarxa de compres
10 propostes incomplides íntegrament, hi ha bastants més al llarg de la legislatura, però aquestes són especifiques del seu programa electoral.
Tv online municipal; Bus al minut; La ciutat del motor; Accés directe A-7; Pont CV43; Auditori; Museu de la Setmana Santa; Nova comissaria de Policía Nacional;            Redona CV550; Horta Escola.

Mes del 70% de promeses incomplides és un percentatge molt, però que molt significatiu i reflecteix una clara incompetència a l'hora de gestionar; són incapaços de complir els seus compromisos electorals amb la ciutadania.
El PP d'Alzira no compleix amb el que promet
Ja hi ha prou de tanta fal·làcia, enganys, paraules buides, promeses incomplides i discursos per agradar-se.
ParticIPA
per una Alzira real.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.