TotAlzir@: C. Luena en la visita a Alzira dona el suport a la candidatura d'Isabel Aguilar

miércoles, 18 de marzo de 2015

C. Luena en la visita a Alzira dona el suport a la candidatura d'Isabel Aguilar

  • Es mostrà convençut que el canvi a la ciutat passarà pel PSOE

Ahir per la vesprada va ser un dia especial per al socialisme alzireny, visità la nostra ciutat Cèsar Luena, secretari d'organització del PSOE i número dos del partit.
El principal motiu de la visita va ser el recolzar la candidatura que encapçala Isabel Aguilar, de cara a les municipals del mes de maig. Aguilar mostrà al líder socialista la seua satisfacció per la seua estança en la nostra ciutat i pel suport rebut.

Per la seua part Luena defensà en tot moment que el canvi a Alzira passarà pel PSOE i per Isabel Aguilar.
D'altra banda era la primera vegada que Cèsar Luena veia i sentia de prop la festa de les falles, quedà sorprès tant per l'ambient que es respira als carrers, com pels monuments. Després de visitar la seu de l'agrupació socialista i signar en el llibre d'or dels socialistes alzirenyes, tant Luena com Aguilar, acompanyats per diversos membres de la candidatura socialista, van pegar una volta per algunes de les falles de la ciutat, fent inclòs una parada per degustar els tradicionals bunyols de carabassa.  
Acompanyant a Cèsar Luena i a Isabel Aguilar van estar els diputats nacionals Carmen Montón i José Luis Ábalos, així com el secretari general del PSPV en la Ribera Alta, Robert Martínez, i el secretari d'organització, Fernando Pascual.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.