TotAlzir@: Algemesí doná el inici a les seues Falles en l’acte de la Crida

lunes, 2 de marzo de 2015

Algemesí doná el inici a les seues Falles en l’acte de la Crida

  • Les comissions falleres de les 10 falles que hi ha en l’actualitat en el municipi es concentraren a partir de les 19:00 hores en la plaça Major per a iniciar l’acte
Algemesí ja està en Falles. El dissabte 28 de febrer,  dona inici de manera oficial a les festes josefines en l’acte de la Crida fallera. Per això, les comissions de les 10 falles que hi ha en l’actualitat en el municipi es concentraren a partir de les 19:00 hores  en la plaça Major per a iniciar este acte.


Allí, la fallera major de la ciutat, Tania Gascó Martos, i la fallera major infantil, Paula Clari i Julio, es dirigiren de manera oficial als centenars de fallers concentrats en la plaça Major per a, des del balcó de la casa consistorial, indicar als assistents que Algemesí ja està en Falles i rebre de mans de l’alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont, les claus de la ciutat.
Ambdós falleres estagern acompanyades per l’alcalde d'Algemesí, Vicent Ramón García Mont, i per la presidenta de la Junta Local Fallera, Amparo Lluch Ferrís, així com per les seues respectives corts d’honor. La cort de la fallera major està formada per María Fontanet i Adan de la comissió Falla Nou Mercat; Teresa Mª Moreno i Ortiz, de la comissió de la Falla Parc Bernat Guinovart; Tania Pallarés i Imperiali, de la comissió de la Falla Crist de l'Agonia-Lluís Martínez; Carla Adam i Girbés, de la comissió de la Falla Plaça del Cid; Noelia Juan i Alandete, de la comissió de la Falla Plaça Cabanilles; Silvia Tornet i Úbeda, de la comissió de la Falla Barri Santa Bàrbara; Eva Mª Gallego i Bresó Falla Tres Moreres, i Paqui García Llinares de la comissió de la Falla Víctor Pradera-Ferran d’Aragó. Altrament, les comissions del Pla i Ideal Terrassa no compten en esta ocasió amb fallera major en la cort d’honor.  


Així mateix, la cort infantil la integren Daría Revert i García, de la comissió Parc Bernat Guinovart; Rosa Mari Natek i Echevarría, de la comissió de la  Falla Crist de l’Agonia-Lluís Martínez; Ángela Adam i Girbés, de la comissió de la Falla Plaça del Cid; Lucía Vicario i Barberà, de la comissió falla Plaça Cabanilles; Nathalia Roig i Sabater, de la comissió de la Falla Barri Santa Bàrbara i Carla Campillo i Maravilla, de la comissió de Falla Plaça Tres Moreres. Altrament, les comissions de les falles Nou Mercat, el Pla, Ideal Terrassa i Víctor Pradera-Ferran d’Aragó no compten en esta ocasió amb fallera major infantil en la cort.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.