TotAlzir@: Ximo Puig,president de la Generalitat, visita Alzira en falles

domingo, 20 de marzo de 2016

Ximo Puig,president de la Generalitat, visita Alzira en falles

Ximo Puig en Alzira en fallas



El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat Alzira i els  seus monuments, com la falla de El Mercat, primer premi de la secció especial; la Malva, guardonats amb el premi al millor llibret de Falles i la Plaça Major.
Ha assistit a la mascletà  de hiu en Alzira Ximo Puig, president de la Generalitat, Juan Carlos Moragues, delegat del govern en la Comunitat Valenciana; i Joan Baldoví, diputat al Congrés. L'han acompanyat l'alcalde, la vicealcaldessa i regidora de Festes, el 2on tinent d'alcalde, junt amb regidors de l'equip de govern.
L'alcalde ha regalat al president uns obsequis de l'Ajuntament, i la regidora de Festes li ha atorgat el blusó que lluixen els convidats a les nostres Falles.
La recepció del president ha sigut amenitzada amb música tradicional valenciana a càrrec de la Colla de Tabal i dolçaina "Els Raboses" d’Alzira.
En finalitzar la visita a la Casa Consistorial, l'alcalde d'Alzira, Diego Gómez, va voler mostrar al president de la Generalitat, Ximo Puig, algunes de les intervencions que s'estan realitzant en la zona de la Vila. Actuacions de recuperació d'algunes cases i del palau de Casasus

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.