TotAlzir@: Video. Concurs de mascletaes, dema Pirotecnia Reyes 16-3-2016

martes, 15 de marzo de 2016

Video. Concurs de mascletaes, dema Pirotecnia Reyes 16-3-2016

         

Video de la mascleta del ejercicio anterior, 2015, de la pirotecnia Reyes Marti

Este acte es realitza a les 14:05 hores a la Plaça del Regne,.
El nom de Mascletá prové del d'un tipus de petard, el masclet. És un dels actes més valorats pels valencians, encara que també és un acte que menys entenen els visitants, ja que per a entendre-les és necessari estar pròxims al lloc on explosionen els productes pirotècnics, ja que no és qüestió de veure, sinó de sentir i sentir, ja que produïxen sensacions semblants a l'audició d'un concert, aconseguint que l'estrèpit embolique, i tot en qüestió d'escassos minuts (5-7) i arribant a superar els 120 decibels.
Bàsicament es componen de material terrestre i d'un principi i final aeri. No obstant estes composicions varien segons el pirotècnic. Els petards van units per metxes que estan embolicades en paper perquè estes vagen més ràpides. 
Segons la variació de les metxes, els encreuaments d'unes quantes files, així com la distància dels petards, aconseguixen donar major o menor velocitat de tir, la qual sol ser de màxima velocitat al final de la mateixa obtenint el terratrémol final. 
També s'aconseguixen diferents efectes de sonoritat i sensació fent que explosionen en el sòl o lligats a les cordes que subjecten les metxes

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.