TotAlzir@: La nova campanya "PER FALLES LA MASCLETÀ SONA A COMERÇ" A més "divertir-se" té premi

martes, 15 de marzo de 2016

La nova campanya "PER FALLES LA MASCLETÀ SONA A COMERÇ" A més "divertir-se" té premi

La Regidoria de Comerç posa en marxa una nova iniciativa anomenada "PER FALLES LA MASCLETÀ SONA A COMERÇ" i continua amb la línia d’unir l’activitat comercial amb diferents temàtiques. 

El xicotet comerç és un important pilar de l’economia local que proporciona una gran quantitat de servicis als habitants de la comarca, per això considerem fonamental difondre el teixit comercial d'Alzira fent-lo visible entre el públic assistent a les mascletades, aprofitant la gran afluència en general que suposen les falles, i de forma particular les mascletades que recullen una gran quantitat de visitants a Alzira. 


Per això en les mascletaes dels dies 16, 17, 18 i 19 de març es llançaran 30 boles roges gegants (7/8 cada dia) amb l´eslògan: "La mascletà sona a Comerç" per a animar al públic assistent. 

A més "divertir-se" té premi perquè si pujes la teua foto amb la bola roja al Facebook d´Alzira Ciutat Comercial, pots ser el guanyador per a vore la mascletà del dia Sant Josep a la llonja de l´Ajuntament.
Qui més "Me gusta" tinga serà la foto guanyadora. Pots pujar la teua foto fins les 12 h del dia 18.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.