TotAlzir@: La comissió de la falla Pare Castells crítica amb pictogrames.

martes, 15 de marzo de 2016

La comissió de la falla Pare Castells crítica amb pictogrames.

La comissió de la falla Pare Castells desitja fer arribar a la ciutat d’Alzira i els seus voltants la iniciativa que ha sorgit aquest any respecte de la crítica del seu monument. Aquesta iniciativa consisteix a traduir tota la crítica i donar-li forma amb pictogrames. 
Els pictogrames s’empren per transmetre un missatge de comprensió immediata i actualment són molt utilitzats per treballar amb persones que presenten dificultats en el llenguatge oral, com per exemple, els xiquets i les xiquetes amb autisme.
Aquesta iniciativa ha estat duta a terme amb molta il•lusió i és per aquest motiu que ens agradaria que arribara a tot el món. No sabem si som pioners, però el que sí que sabem és que aquesta iniciativa agradarà a molts xiquets, joves, adults o ancians els quals, pel motiu que siga, no han pogut adquirir o han perdut un nivell de parla necessari per comunicar-se correctament. Aquest any i per primera vegada podran entendre la crítica d’una falla, la nostra falla.

Per tot açò necessitem la col•laboració dels mitjans de comunicació, de manera que demanem en la mesura que siga possible, facen ressò d’aquesta iniciativa i ens ajuden a difondre-la.
Convidant-los a visitar la nostra falla per tal de veure-ho de primera mà.

La secretària de la falla Pare Castells,

ROSANNA ALEMANY TORMO.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.