TotAlzir@: Alzira s'ompli de color amb la plantació de 5.000 plantes de temporada

martes, 15 de marzo de 2016

Alzira s'ompli de color amb la plantació de 5.000 plantes de temporada

Alzira celebra estos dies les Falles i la Setmana Santa, ambdós festes declarades d'Interés Turístic Nacional. Des de la Regidoria de Servicis Públics s'ha treballat estos últims dies per a condicionar amb plantes de temporada les zones enjardinades de la ciutat.
L'empresa encarregada del manteniment dels parcs i jardins d'Alzira ha plantat 5.000 plantes de les varietats petúnies i pensaments en els següents espais:

Parc de les Basses; zona verda CV-50 i accés a l'avinguda de la Hispanitat; parc Pere Crespí; parc de l'Alquerieta; plaça de Sant Judes Tadeu; jardí de l'avinguda Sucro i avinguda Sants Patrons, a l'altura de la parada de taxis; plaça del Regne, jardí de la  Tourist Info; rotonda i jardí al final de l'avinguda de Lluís Suñer; jardineres de la plaça de les Lletres Valencianes; i en els testos de la plaça del General Dolz.
Fernando Pascual, regidor de Servicis Públics, ha destacat que, "Amb esta actuació hem volgut arreglar les zones enjardinades de la ciutat de cara a les festes de Falles i Setmana Santa, dos festes que congreguen en els carrers un elevat nombre d'alzirenyes i alzirenys, així com visitants, per tant, hem de mostrar la millor cara de la nostra ciutat, alegre, oberta i colorista".

Una de les prioritats de la Regidoria de Servicis Públics és mantindre en bones condicions les zones verdes de la nostra ciutat per tal de fer-les atractives.    

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.