TotAlzir@: Millores en els parcs de l'Alquenència i Pere Crespí

jueves, 31 de marzo de 2016

Millores en els parcs de l'Alquenència i Pere Crespí

Els parcs de l'Alquenència i Pere Crespí estan sent objecte de millores
Una de les prioritats marcades des de la Regidoria de Gestió Urbanística per a esta legislatura passa per millorar els espais públics més significatius de la nostra ciutat.
En estos moments, s'està realitzant la repoblació de tot el perímetre del parc de l’Alquenència, amb espècies mediterrànies, al mateix temps que s'instal·len les tanques, la qual cosa permetrà completar l'anterior actuació que va consistir en col·locar les portes en els accessos al parc. Una vegada instal·lades les tanques es podrà procedir al tancament del parc, la qual cosa permetrà fixar un horari d'obertura i tancament de les activitats que puguen desenvolupar-se en el seu interior, tant d'esbarjo i encontre com de passeig, recreatives i esportives no reglades.
   
Un altre punt on s'està actuant en estos moments és en el parc Pere Crespí. Una part d'esta zona està sent objecte del canvi de paviment, cosa que permet redissenyar l'espai actual  dotant-lo de més amplitud. La redistribució de fanals, així com el canvi d'arbres també formen part d'esta actuació favorable al parc.
Estes obres de millora dels espais públics, suposen una inversió de 130.000€.
Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, està convençut que les millores d'estes dos zones verdes d'Alzira faran més atractius estos espais i els dotaran, a més, de majors possibilitats d'ús.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.