TotAlzir@: La Confraria del Sant Sepulcre guanya la V edició del Concurs de Dossers

viernes, 25 de marzo de 2016

La Confraria del Sant Sepulcre guanya la V edició del Concurs de Dossers

La capital de la Ribera Baixa ha conegut este dimecres els guanyadors del Concurs de Dossers de Setmana Santa de Sueca que arriba enguany a la seua cinquena edició. El certamen organitzat per la confraria del Sant Sepulcre compta també amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca.
L’acte va tenir lloc al casal de la Falla Verge de Sales. L’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit; el primer tinent d’alcalde, Salvador Campillo i el president i el   i Germà Major de la confraria organitzadora de l’acte, David Vercher i  Juan Antonio Llopis, van estar els encarregats de lliurar els premis als guardonats.

Enguany, i per segona vegada consecutiva, ha estat el germà major de la confraria organitzadora del concurs el guanyador del certamen. Juan Antonio Llopis, aconseguia el primer premi, valorat en 150 euros, el diploma acreditatiu i un socarrat, pel dosser presentat amb la imatge del Crist jacent.
 
El segon premi consistent en 100 euros, diploma i socarrat, fou per a la Confraria de Jesús Natzaré i Nostra Senyora del Sufragi. Mentre que la Confraria de la Verge de la Pietat i la Verge de l’Esperança va resultar la guanyadora del tercer premi, dotat amb 50 euros, diploma i socarrat.
També es va fer entrega d’un socarrat i un diploma acreditatiu a la resta de participants, la Confraria del Santíssim Ecce Homo i la Confraria la Verge Dolorosa.
Els representants de la Confraria del Sant Sepulcre, van agrair la participació  de les diferents confraries en l’actual edició del concurs, un certamen que segons van assenyalar va nàixer amb l’objectiu d’enriquir la Setmana Santa de sueca i també per convidar als Germans Majors, clavariesses i confraries a augmentar el nivell i la qualitat dels seus respectius dossers.

També l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, en el mateix sentit, va voler agrair l’esforç de totes les confraries participants al certamen. “Un nombre important de suecanes i suecans celebren i participen en la Setmana Santa de Sueca. Des d’ací vull agrair tot l’esforç i el treball de les confraries que ens conviden a celebrar cada any esta festa. I Vull felicitar alhora a totes les confraries que s’han sumat a esta nova edició del concurs i a la Confraria del Sant Sepulcre per esta iniciativa” va afegir Tamarit. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.