TotAlzir@: I SETMANA CULTURAL MOROS I CRISTIANS "LA VILA D'ALZIRA"

miércoles, 30 de marzo de 2016

I SETMANA CULTURAL MOROS I CRISTIANS "LA VILA D'ALZIRA"

L’associació Cultural Moros i Cristians La Vila d´Alzira celebrarà del 9 al 16 d’abril la primera setmana Cultural dins de la programació del Mig Any Fester. 
Amb aquesta iniciativa es vol donar a conèixer als veïns i veïnes d’Alzira i a tota aquella persona que ho desitge, conèixer més de prop la festa
PROGRAMACIÓ:
I SETMANA CULTURAL L’associació Cultural "Moros i Cristians La Vila d´Alzira" celebra del 9 al 16 d’abril la primera setmana Cultural dins de la programació del "Mig Any Fester"
MOROS I CRISTIANS DE LA VILA D'ALZIRA

DISSABTE 9 D´ABRIL
19:00 Gran Teatre, la Societat Musical d’Alzira baix la batuta del mestre En David González ens oferirà un concert de marxes mores i cristianes.

DILLUNS 11 D´ABRIL

20:00 Conferència a la Casa de la Cultura sobre la figura de Jaume I a càrrec del President de l´Acadèmia Valenciana de la Llengua, Honorable senyor Ramon Ferrer i Navarro.

També el dia 11 d’abril s’inaugurarà l’exposició d’indumentària festera, estendards i armament per commemorar el XV aniversari de l’associació i el X aniversari de la fundació del bàndol cristià. Exposició que estarà oberta fins el dia 14 d’abril.

DIMECRES 13 D´ABRIL
19:00 Visita guiada per la Vila d’Alzira a càrrec de Pedro Benedito i Carrió amb eixida des del Museu Municipal d´Alzira - MUMA.

DIJOUS 14 D´ABRIL
20:00 Conferència a la Casa de la Cultura l’evolució de la música festera en la Comunitat Valenciana a càrrec del mestre i compositor Azael Tormo.

DISABTE 16 D´ABRIL
22:30 Plaça del Mercat, concert de la xaranga “Els Ànecs”                                        
DIVENDRES 15 – DIUMENGE 17
Mig Any Fester, amb diferents actes festius i gastronòmics. El objectiu de parts d’aquestos actes va destinat a la preparació de la pròxima sultania de la Filà Mercaders. Esperem la participació dels veïns de la ciutat i que gaudeixen de la Setmana Cultural i del Mig Any Fester.

ENDAVANT LA FESTA!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.