TotAlzir@: Carmen Cañavate, guanyadora de la campanya "Per Falles la mascletà sona a Comerç"

martes, 22 de marzo de 2016

Carmen Cañavate, guanyadora de la campanya "Per Falles la mascletà sona a Comerç"


La guanyadora del concurs Per Falles la mascletà sona a Comerç va disfrutar del seu premi el 19 de març; vore la mascletà des de la llotja de l’Ajuntament d’Alzira. També va tindre ocasió de conéixer el president de la Generalitat Ximo Puig.
Recordem que l’Ajuntament d'Alzira, en col·laboració amb l’Associació Empresarial d’Alzira, va organitzar una campanya de promoció del comerç d’Alzira, aprofitant les festes de les Falles. Unes dies en què la ciutat s'ompli de visitants i els carrers estan plens de música i color.


Segons Isabel Aguilar, regidora de Comerç, És un plaer comprovar que les campanyes iniciades en pro del comerç local, continuen donant bona resposta, tant a comerciants com a consumidors, i en Falles ha sigut l'excusa per a unir més encara festa i comerç. Enhorabona a Carmen Cañavate pel seu premi, i a tots aquells que han participat d’una o altra manera en estes festes“.

1 comentario:

  1. Buena iniciativa del ayuntamiento, pero seria interesante saber cuanta gente ha participado en la campaña y que bases se han seguido para dar el premio.

    ResponderEliminar

Gracias por tu comentario.