TotAlzir@: C.A. L’RABOSA. Video-Noticia. Gala de l'esport

viernes, 13 de marzo de 2015

C.A. L’RABOSA. Video-Noticia. Gala de l'esport




El Club d’Atletisme La Rabosa compta amb quasi 600 socis a les seues files. El buc insígnia i futur és la seua Escola d’Atletisme, la qual va reunir durant la temporada passada més de 150 xiquets i xiquetes d’edats compreses entre els 6 i 16 anys.

A més, també s’ha reunit un gran equip de competició, format per més de 50 atletes que participaren i aconseguiren triomfs per tot el territori autonòmic i nacional i pujaren al podi en disciplines tan diverses com la velocitat, semifons, fons, obstacles, llançaments de pes, disc i javelina, tant en competicions de pista coberta, com en pista a l’aire lliure i campionats de camp a través, on es va aconseguir la fita de classificar als dos equips cadets, femení i masculí, per al Campionat d’Espanya per equips de cros celebrat a Orpesa, on s’enfrontaren a equips de primer nivell nacional amb pressupostos i recursos molt superior al nostre.


L’atleta Marc Doménech va formar part de la Selecció Valenciana en el Campionat de Espanya. Com a gran escola de formació, durant la temporada atletes com Toni Montalvá, Raquel Dolz i Clara Doménech han passat a formar part d’altres clubs de primer nivell de la Comunitat Valenciana, aconseguiren podis autonòmics i participacions en campionats estatals i lligues de clubs de 1a divisió nacional. Es demostra així que el nivell de formació de l’Escola és l’adequat. També un atleta de l’Escola Rabosera, Alex Benavent, es va proclamar campió d’Espanya Cadet per equips de pista a l’aire lliure, en la disciplina de relleus 4x300 formant part del Club Platges de Castelló, aconseguint la millor marca nacional de tots els campionats realitzats.
A banda de les curses de pista, els nostres atletes i sobre tots els més menuts, participen en curses en ruta, proves de cross, trails de muntanya, curses de ruta, duatlons o maratons.
El C.A. La Rabosa vol que el guardó d’esta edició siga per a MARIA JOSE SORIANO LAURENT.
Monitora Nacional d’Atletisme, Jutgessa d’atletisme de la Comunitat Valenciana, més de 20 anys sòcia de la Rabosa. Durant molts anys ha sigut la Directora de l’Escola Municipal d’Atletisme de la Rabosa i autèntica artífex de la consolidació de l’atletisme a Alzira en la dura etapa en què s’havia de entrenar els xiquets i xiquetes en instal·lacions poc adequades. Tot i això ha aconseguit com a resultat final el tenir una de les millors escoles de la Comunitat Valenciana, en quantitat i en qualitat.
 A nivell individual s’ha proclamat en dues ocasions campiona del Cros Internacional d’Itàlica, a Sevilla en la seua categoria, el Cros Internacional d’Orense.
Ha quedat entre les primeres classificades en Campionats d’Espanya de Cross, pista a l’aire lliure i pista coberta per tot el territori nacional. Guanyadora de diversos títols tant autonòmics com provincials, en tot tipus de modalitats de cross i proves de pista.
Actualment, participa en les dures curses de trail de muntanya i habitualment puja al més alt del pòdium.
Més de tres-cents trofeus i medalles li han valgut entrar en les últimes Memòries Atlètiques de la Comunitat Valenciana, escrites per l’il·lustre atleta i professor Recaredo Agu

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.