TotAlzir@: L’Ajuntament d’Alzira convoca una nova edició de la “Ruta dels Monestirs”. Una cita que es consolida com a atractiu cultural de la natura

martes, 18 de agosto de 2015

L’Ajuntament d’Alzira convoca una nova edició de la “Ruta dels Monestirs”. Una cita que es consolida com a atractiu cultural de la natura

Des de la Regidoria de Turisme es posa en marxa la 7a edició de la “Ruta dels Monestirs – El Pas del Pobre”, amb cinc etapes dominicals, que no deixarà indiferent als amants de la muntanya, la natura i la cultura valenciana.
De Gandia a Sant Jeroni de Cotalba, de Sant Jeroni de Cotalba al Convent del Corpus Christi; després, fins el convent a Santa Maria de la Valldigna, passant pel Convent de la Mare de Dèu d’Aigües Vives i, finalment, a Alzira arribant a la Casella i visitant el Monestir de la Mare de Déu de la Murta, és el trajecte complet que comprenen les cinc magnífiques etapes de la Ruta dels Monestirs. Amb un origen medieval, esta es vertebra a través dels rellevants monestirs de l’ordre jerònima, agustina, dominica i cistercenca, al llarg de tres comarques: la Safor, la Vall d’Albaida i la Ribera Alta. Totes les etapes començaran amb l’oficina Tourist Info d’Alzira com a punt de partida, i s’haurà de reservar plaça en l’autobús prèviament al dia d’eixida.

Com a Regidora de Turisme, Patrimoni, Cultura i Festes, Isabel Aguilar, destaca l’interés i l’atractiu d’esta ruta, desglossada en cinc excursions i que gaudix d’atractius paratges de béns culturals pels quals transita.

Esta “Ruta dels Monestirs – El Pas del Pobre” és una cita ineludible, per a tots els amants de la natura que volen passar uns dies de connexió amb la nostra terra, les nostres muntanyes, paratges i pobles. Feu vostra esta antiga tradició que, encara que no sempre amb els mateixos motius, perdura en el temps i cal transmetre de generació en generació.




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.