TotAlzir@: El govern de l’Ajuntament d’Alzira continua amb la substitució de pantalles lluminàries, per LED, en els edificis públics

jueves, 20 de agosto de 2015

El govern de l’Ajuntament d’Alzira continua amb la substitució de pantalles lluminàries, per LED, en els edificis públics

El regidor d’Urbanisme Fernando Pascual, informa que s’està portant a terme una actuació global enfocada als edificis municipals amb l’objectiu de millorar l’eficiència energètica amb la instal·lació d’il·luminació LED.
Actualment esta actuació, està fent-se en l’edifici de Cultura, festes i Servicis Socials, ubicat al carrer Ronda d’Algemesí, on s’està procedint a la substitució de les lluminàries per pantalles Led per tal d’aconseguir estalvis de fins el 40 % en el consum elèctric.
Pascual afirma, que és la voluntat del govern municipal fer d’Alzira una ciutat més eficient i sostenible. La nova instal·lació suposarà una important disminució tant en les despeses, com en la menor emissió de CO2 a l’atmosfera. La nova il·luminació LED no sols suposa un estalvi econòmic i d’energia, sinò també un estalvi en el seu manteniment.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.