TotAlzir@: #Manuel, la porta de la Ribera, esta de festes.

martes, 2 de septiembre de 2014

#Manuel, la porta de la Ribera, esta de festes.


.
Com és habitual en molts pobles veïns, Manuel celebra les seues Festes Patronals. Manuel, la porta de la Ribera, esta de festes

  • El dimarts 2 de setembre, hi haurà teatre per a xiquets i xiquetes a més del concert extraordinari de l'Agrupació Musical de Manuel acompanyat de Pep Gimeno "Botifarra".

11.30h. TEATRE DE TITELLES: "Las aventuras del pirata corazón de lata". A càrrec de la companya Xana Teatre. Al carrer Ángel, enfront de l'Espai Sociocultural.
Col•labora: SARC-Diputació de València.
22.30h. CONCERT EXTRAORDINARI de l'Agrupació Musical de Manuel, acompanyada de Pep Gimeno "Botifarra". Intervindran: Colla Xacarrac i Colla Codony de Manuel. A la plaça Rector Pasqual Vidal.Concert de Festes, a les 22:30 hores.



Plaça del Rector Pascual Vidal
Com cada any, el dimecres 3 de setembre, es realitzarà la tradicional processó dels melons i per la nit, el concert de la banda jove de Manuel.
21.00h. PROCESSÓ DELS MELONS. Eixirà de la Plaça del Sol i passarà pels carrers Joan Moreno, Mitja Galta, Sant Vicent i Plaça Rector Pasqual Vidal.
22.30h. CONCERT DE LA BANDA JOVE DE MANUEL. A la plaça Rector Pasqual Vidal.
El dijous 4 de setembre celebrarem la Cavalcada Infantil de vesprada i per la nit, la Gran Cavalcada per a persones adultes.
19.00h. CAVALCADA INFANTIL, des de la Plaça Rector Pasqual Vidal. Acompanyats i acompanyades de Kultrum Batucada.
Col•labora: SARC-Diputació de València.
22.30h. GRAN CAVALCADA PER A ADULTES: des de la Plaça Rector Pasqual Vidal, amb el mateix recorregut que tots els anys fins el carrer Àngel. A l'inici acompanyarà la batucada Kum Kum Tra i tancarà la cavalcada l'Agrupació Musical de Manuel
En finalitzar, al carrer Àngel, ORQUESTRA SCREAM.
10.30h. MATINAL D'ESCACS a la biblioteca. Amb exhibició de partides ràpides on poden participar tots aquells/es que vulguen.  Per incriure's enviar un correu electrònic a escacs.manuel@gmail.com.
20.00 MISSA I PROCESSÓ en honor a Sant Gil Abad.
22.00 SOPAR POPULAR a la plaça Rector Pasqual Vidal. Amenitzat pel MUSICAL PARIS.
01.00h. ORQUESTRA TWISTER al carrer Félix Rodríguez de la Fuente.
Festa en honor a la patrona la Mare de Déu de la Misericòrdida: missa i processó
12.00h. MISSA SOLEMNE. Cantarà la Coral Polifònica José Carbonell de Manuel.
20.30h. SOLEMNE PROCESSÓ on participarà la Colla de Danses Xacarrac. En finalitzar, es farà el TRASLLAT.
L'Ajuntament i la Confraria de la Mare de Déu no es responsabilitzaran de cap incident que puga ocòrrer degut a l'ús de coets.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.