TotAlzir@: COMUNICAT. L'Ajuntament d'Algemesí no permetrà insults ni faltes de respecte cap als seus ciutadans:

martes, 23 de septiembre de 2014

COMUNICAT. L'Ajuntament d'Algemesí no permetrà insults ni faltes de respecte cap als seus ciutadans:


  • Més de 200 comentaris amb atacs, insults i vexacions cap als ciutadans d’Algemesí i cap al municipi obliguen a inactivar el Facebook municipal d’Algemesí durant hores

L’Ajuntament sempre ha permés l’absoluta llibertat d’expressió sempre que els missatges emesos no contingueren insults o vexacions ni cap a ciutadans ni cap al mateix municipi. Sempre ha tolerat i tolerarà la crítica però mai utilitzant desqualificatius que agredisquen èticament o moralment o que s’entenga que són vexatoris.



Els comentaris hauran de complir les normes d’ús establides en el Facebook municipal i se n’eliminaran tots aquells que no complisquen amb estes normes d’ús.
El servei d’informació al ciutadà s’ha mantingut amb independència de la inactivitat d’esta pàgina, a través del twitter municipal i de la pàgina web institucional.

Davant de la nota de premsa remesa pel grup Més Algemesí sobre la desactivació del Facebook municipal, des de la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Algemesí expliquen que és fals que hi haja un debat en les xarxes socials sobre les jonegades ja que l’única cosa que s’aprecia són comentaris i desqualificatius amb atacs, insults i vexacions cap als ciutadans d’Algemesí i cap al mateix municipi per part de grups estructurats que s’hi manifesten i qualifiquen obertament com antitaurins; els quals no busquen generar debat sinó només que insulten i amenacen.

Per això, en la nit del dissabte 20 de setembre al diumenge 21 de setembre van arribar a registrar-s’hi més de 200 comentaris d’este tipus, els quals incompleixen les normes d’ús establides en el Facebook municipal.  A causa d’això, es va decidir a les 4 hores del matí del diumenge 21 de setembre deixar inactiva esta pàgina municipal, que s’activà novament a les 11 hores del matí del diumenge, una vegada es van moderar tots els missatges i es van poder eliminar tots aquells que incomplien amb estes normes d’ús.

L’Ajuntament sempre ha permés l’absoluta llibertat d’expressió sempre que els missatges emesos no contingueren insults o vexacions ni cap a ciutadans en particular ni cap al mateix municipi. Sempre ha tolerat i tolerarà la crítica però mai utilitzant desqualificatius que agredisquen èticament o moralment o que s’entenga que són vexatoris.

Davant d’una situació continuada, també en la nit del diumenge 21 de setembre al dilluns 22 de setembre novament es va tornar a desactivar la pàgina de Facebook municipal de les 00 hores a les 8 hores de hui dilluns, per complir amb la política d’ús i publicació de continguts. No obstant això, el servei d’informació al ciutadà s’ha mantingut amb independència de la inactivitat d’esta pàgina, a través del twitter municipal i de la pàgina web institucional.

El regidor de Participació Ciutadana del consistori, Adrián Palmero, apunta que des del  consistori es té constància que per les xarxes socials estan circulant fotografies taurines que no es corresponen a la realitat d’Algemesí, perquè són imatges en què apareix una plaça de bous redona, quan el plaça de bous d’Agemesí és rectangular o bé d’actes taurins a plena llum del dia, quan els espectacles taurins, majoritàriament es duen a terme en horari vespertí i nocturn.

Així mateix, el regidor apunta que és de valorar que molts  dels ciutadans d’Algemesí que estan a favor dels esdeveniments taurins no entren en este tipus d’excessos, ja que des del consistori l’única cosa que es pretén és que Algemesí viva la seua Setmana Taurina sense incidents i de la millor manera possible.

No obstant això, des del consistori adverteixen que esta mateixa disciplina d’inactivitat de la pàgina de Facebook es mantindrà durant els dies successius sempre que els comentaris que es remeten a l’esmentada pàgina continuen incomplint la normativa, ja que no es permetran faltes de respecte cap als ciutadans d’Algemesí o cap al municipi.

Per la seua banda, l’alcalde d’Algemesí afirma que se sent consternat i dolgut pels qualificatius i desacreditacions que es produeixen contra les festes taurines i els veïns d’Algemesí;  “el pitjor de tot és que són enaltits i promulgats per polítics d’Algemesí que hui en dia estan en l’oposició i aspiren algun dia a governar en esta ciutat i damunt tenen la pocavergonya de dir en alguns mitjans que quan ho facen faran el que els done la gana d’estes festes.

És vergonyós i humiliant que s’intente manipular l’opinió pública de molta gent canviant i alterant imatges, amb afirmacions desqualificatives sobre les nostres tradicions, simplement amb l’objectiu d’obtindre rèdit electoral, perjudicant greument la imatge de tots els ciutadans, tradicions i festes d’Algemesí ”, afirma.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.