TotAlzir@: Adela Magalló presentá la seua candidatura, a les primaries del PSPV d'Alzira, este matí en roda de premsa

jueves, 25 de septiembre de 2014

Adela Magalló presentá la seua candidatura, a les primaries del PSPV d'Alzira, este matí en roda de premsa

Hem presente a esta candidatura perquè hem dona il·lusióque puc ajudar a canviar el rumb polític d’aquesta ciutat. Hem sent , voldria ser la primera alcaldessa socialista d’Alzira, i perque crec preparada en temps i en ganes.
En aquest grup pensem que és necessita un gir profund i així ho demostrem també els resultats electorals que hem tingut, pensem que és responsabilitat de cadascun i cadascuna del militant que es produïsca aquest canvi, Pedro Sanchez es l’encarnació d’aquest canvi i nosaltres no podem quedar-nos estancats, tenim clar que se té que fer desde dins primer i després cap a fora; la societat ens o demana.

Si guanyem estes primaries, presentarem una candidatura plena de gent preparada i valors progressistes, volem que Alzira siga el referent socialista com a capital de la comarca que és.
Referent quant a educació, Alzira Ciutat Educadora ha de ser el marc referencial per a desenvolupar el potencial de tots els agents educatius mitjançant xarxes educatives a tots els barris i plans de coordinació i dinamització educativa. El cas de l’EPA és un clar exemple de allò que no s’hauria d’haver fet.
Prioritzar la millora de les infraestructures, com la connexió amb l'autopista AP-7 i l’ampliació de l'anomenat Pont de McDonalds.
El comerç dóna vida a la ciutat. Cal desenvolupar programes de suport integral i especialitzat al comerç, tot promovent el comerç de proximitat i l’associacionisme. Àrees de Promoció de l’Economia Urbana, la formació al sector i la consolidació dels eixos comercials.
Pla estratègic contra la desigualtat. Establir un pla per accelerar les palanques de canvi en aquells barris de la ciutat on es tinguen indicadors persistents de desigualtat i vulnerabilitat social (fracàs escolar, atur, embarassos adolescents, esperança de vida,...). Definir una estratègia global i un acompanyament personal.
Cap alzireny sense llar. Cal adaptar les polítiques d’habitatge a la nova situació actual. L’esclat de la bombolla immobiliària i la crisi econòmica fan que avui la política pública d’habitatge haja d’anar orientada al lloguer protegit (siga amb habitatge públic o privat) i a l’augment de l’habitatge per urgències socials. Cal, a més, un pla per evitar, sempre que siga possible, els desnonaments utilitzant totes les fórmules de mediació possibles. Pla per eradicar el barraquisme i les situacions d’ infrahabitatge a la ciutat.
Pobresa Zero a Alzira. Reforçar la xarxa bàsica dels serveis socials, així com els convenis amb les entitats per garantir la resposta al creixement de la pobresa a la ciutat. Cal un increment interanual com a mínim del 10% en els pressupostos destinats als serveis socials, per garantir serveis com les beques menjador, els plans d’inclusió social, la detecció i prevenció de la pobresa infantil.
Transparència en els conters de l’Ajuntament. Els gastos i ingressos, així com les condicions i els contractes que fa l’Ajuntament hauran de ser públics i accessibles per a la ciutadania.
Aquests són alguns dels punts bàsics que estem treballant per al programa electoral




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.