TotAlzir@: PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE XAVI SARRIÀ TOTES LES CANÇONS PARLEN DE TU

viernes, 26 de septiembre de 2014

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE XAVI SARRIÀ TOTES LES CANÇONS PARLEN DE TU


L’Associació Cultura Illa del Xúquer organitza el pròxim dijous, 2 d’octubre, la presentació del llibre Totes les cançons parlen de tu, primera novel•la escrita per Xavi Sarrià, conegut també com a membre fundador del grup Obrint Pas.
Xavi Sarrià ens submergeix en la València dels anys noranta, una època en què es van viure les batalles socials, culturals i polítiques que en bona part expliquen la societat d’avui. Amb aquest teló de fons, Totes les cançons parlen de tu s’endinsa en les ferides que s’obren durant la vereda iniciàtica.
La novel•la ha tingut una bona acollida entre el públic ja que l’editorial, Sembra Llibres, ja té apunt la segona edició del llibre després d’esgotar una primera de més de 4000 exemplars.

Per a presentar el llibre comptarem amb la presència del propi autor Xavi Sàrria i l’editor de Sembra llibres Joan Carles Girbés. En acabar, l’autor signarà exemplars.
Com hem dit abans l’acte tindrà lloc el dijous 2 d’octubre a l’Auditori de la Casa de la Cultura d’Alzira (Carrer Escoles Pies, 4) i començarà a les 20:15 hores.

Associació Cultural Illa del Xúquer


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.