TotAlzir@: Les festes, les tradicions i el patrimoni històric d‘Alzira tornen a estar presents a FITUR

miércoles, 20 de enero de 2016

Les festes, les tradicions i el patrimoni històric d‘Alzira tornen a estar presents a FITUR

Com cada any arribades estes dates, es celebra la gran fira del turisme per excel•lència en el nostre país coneguda per tots com a FITUR. Una gran exposició que estarà oberta del dimecres 20 al diumenge 24 de gener, per a visitants, curiosos, viatgers i professionals del turisme.
Moltes són les ciutats que exposen les seues promocions i atractius més importants, i com no podia ser d’un altra manera, Alzira estarà en FITUR amb gran representació de les nostres senyes d’identitat, les nostres tradicions culturals i festives. 

Principalment, i amb la recent declaració de les Falles d’Alzira com a Bé d’Interès Cultural Immaterial, enguany en l’estand ubicat en FITUR estaran representades les nostres Falles amb la presència del president i el vicepresident de JLF, Vicente Julio Muñoz i Jaime Bohigues, i les Falleres Majors de la Ciutat, Laura Gomar i Almudena Molina. També hi assistiran Salvador Caballero president i representant de la Junta Coordinadora de Festes de Barris i Partides, Vicent Fábregues, president de la Junta de Germandats i Confraries amb els clavaris majors Bernardo J. Borrull Toledo i Rosa Mª Casterá Gómez
Volem que les festes de Moros i Cristians també deixen la seua impremta en la Fira de Turisme, per això la nostra aportació a les exhibicions i mostres folklòriques serà amb la participació de tres comparses de Moros i Cristians d’Alzira que desfilaran el dissabte de matí i de vesprada. Hem de recordar que totes les presentacions i exhibicions tindran lloc junt amb la marca “València terra i mar” de la Diputació de València.

Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, Turisme i Patrimoni estarà present en l’estand d’Alzira, junt amb Pedro Benedito, tècnic de Turisme i informador turístic, per donar suport i promoció en tots els temes i sectors d’interès per a la nostra ciutat, amb actes com per eixemple la conferència Alzira: Iniciatives Promocionals turístiques – FITUR 2016 que oferirà, el divendres 22 de gener, reunions de treball, ja concertades, amb proveïdors de serveis turístics, editorials i professionals del sector.
Segons declara Aguilar: “Som conscients que la participació d’Alzira en FITUR és una ocasió única per a mostrar tots els nostres atractius a través d’una finestra internacional, i donar a conèixer la nostra història, les nostres tradicions i la nostra vàlua com a ciutat moderna i plural. El nostre espai turístic estarà obert i a disposició del públic amb tot el material promocional de l’Ajuntament d’Alzira i el de les edicions de les associacions participants. Vull convidar a tots els alzirenys i alzirenyes que visiten FITUR a que passen pel nostre estand, i participen de una experiència enriquidora per a tots els amants de la història, les tradicions i el turisme”

2 comentarios:

  1. Que nos reporta a los alzireños tanta representación y gasto ?"La presència del president i el vicepresident de JLF, Vicente Julio Muñoz i Jaime Bohigues, i les Falleres Majors de la Ciutat, Laura Gomar i Almudena Molina. També hi assistiran Salvador Caballero president i representant de la Junta Coordinadora de Festes de Barris i Partides, Vicent Fábregues, president de la Junta de Germandats i Confraries amb els clavaris majors Bernardo J. Borrull Toledo i Rosa Mª Casterá Gómez"

    ResponderEliminar
  2. Comentario depositado en el Facebook en respuesta a otro realizado en esta pagina.

    E.P.D. Debe estar en Fitur, tiene tanto que ofertar . Aunque las ayudas a algunas fiestas de interés turístico nacional para su fortalecimiento sea ridicula

    ResponderEliminar

Gracias por tu comentario.