TotAlzir@: Visita al campus d'Alzira de la UCV

lunes, 25 de enero de 2016

Visita al campus d'Alzira de la UCV

Una representació de l’equip de govern municipal, encapçalada per l’alcalde, visita el campus d’Alzira de la Universitat Catòlica de València
L'equip de govern municipal, encapçalat per l'alcalde, Diego Gómez, acompanyat pel regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, i pel d'Educació i Infància, José Grau, han tornat la visita als directius i representants de la Universitat Catòlica Sant Vicent Màrtir, que fa uns mesos van acudir a l'Ajuntament d'Alzira.


El rector del campus universitari, Ignacio Sánchez, junt amb altres càrrecs de la seu educativa catòlica, han mostrat les instal·lacions tant a l'alcalde com als regidors, que han pogut constatar que les deficiències estructurals i de seguretat detectades abans del començament del curs han sigut esmenades, fet que significa que el centre compta, ara sí, amb les llicències d'obertura i activitat totalment en regla.

L'alcalde ha proposat al rector la possibilitat de signar un conveni marc entre Ajuntament i la Universitat, on s'arrepleguen els objectius que es tenen en comú, com per exemple les ajudes per als estudiants. Al mateix temps, el regidor de Gestió Urbanística els ha oferit la col·laboració per tal de facilitar algun immoble de propietat municipal com a residència universitària. Per la seua banda, el regidor d'Educació ha assumit el compromís de donar promoció a les activitats generades per la Universitat en les plataformes d'informació municipal. També cal recordar que els alumnes de la Universitat ja està utilitzant les instal·lacions esportives de Tulell gràcies a un acord anterior entre les dos institucions.

El rector ha mostrat la voluntat d'obrir les portes del centre a la ciutadania per tal que esta puga participar activament de les activitats programades. L'alcalde ha assenyalat la necessitat de mantindre una col·laboració estreta, a més de llançar la possibilitat per a que, des de la Universitat, es puga assumir algun tipus de patrocini d'activitats realitzades a la nostra ciutat.

Altres qüestions tractades i que caldria millorar són el transport urbà des de l'estació de tren, sobretot a les hores d'afluència a les classes, i l'adequació d'un carril bici fins a la seu educativa. Des de l'equip directiu de la Universitat s'han posat damunt la taula projectes de futur que cal concretat, però que poden ser assumibles i beneficiosos per a la nostra ciutat.
 



Nota de premsa del Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.