TotAlzir@: "Consideracions sobre la Gestió del Departament i Hospital de La Ribera

sábado, 30 de enero de 2016

"Consideracions sobre la Gestió del Departament i Hospital de La Ribera

Consideracions sobre la Gestió del Departament i Hospital de La Ribera i les declaracions del Comissionat.
Dissabte 23 de gener el Comissionat del Departament de Salut de la Ribera manifestava amb unes declaracions al Levante-EMV, que un consorci o empresa pública gestionarà en un futur l’Hospital de la Ribera. La Plataforma en Defensa de laSanitat Pública, volem manifestar la nostra sorpresa per aquestes declaracions ja que projecten una decisió política contradictòria amb les promeses reiterades pels actual governants fins hui.

Des de la Plataforma també volem recordar que ara farà dos anys els partits actualment governant, (PSOE i Compromís, amb EU aleshores a les Corts) es comprometeren públicament amb la reversió al sistema públic de la gestió de l’Hospital de la Ribera. En cap moment es va pensar en una gestió diferida a empresa pública o consorci, al menys no consta en el document que tots els partits i sindicats signats conserven.
Considerem una temeritat que l'actual Comissionat, realitze qualsevol afirmació que puga conduir a falses interpretacions o interpretacions dolentes, tant per part dels treballadors com de la societat en general. Per a experiments ja en tenim prou amb els del Partit Popular. No entendríem que la reversió no ens posara al mateix nivell que la gestió sanitària de La Fe, de l’Hospital Lluís Alcanyís o del Sant Francesc de Borja de Gandia.
Per altra part, han transcorregut ja més de cent dies i des de la Plataforma no hem percebut cap element de canvi. És per açò que esperem que la Conselleria, disposada com esperem que està a la reversió a la gestió pública, pose en marxa ja les primeres accions per tal d'iniciar el procés en les millors condicions possibles. La no amortització de cap lloc de treball públic, la integració de l'oferta pública de treball en les properes oposicions de la Conselleria, les possibilitats de trasllats dels treballadors i treballadores a l'Hospital i Departament, els canvis en les estructures directives del Comissionat -que encara no les hi ha hagudes-, la creació de la borsa de treball públic per a les contractacions o la transparència en les llistes d’espera haurien de ser, entre altres, una bona mostra de la disposició política per exterioritzar el canvi que tots esperem.
Per tot açò, hem demanat mantindre una entrevista amb al Comissionat perquè ens informe de primera mà de quines són les accions que pensa dur a terme, al mateix temps que ens oferirem a treballar des de la Plataforma i des de cada entitat que la composa, pel necessari canvi en la Sanitat Pública de la comarca.


Plataforma per la Sanitat Pública de la Ribera
Asociación Síndrome de Asperger de la Ribera (ASARI), Assemblea D’Alginet, Associació de Dones Juristes d’Alzira (AJUDA), CCOO La Ribera , Compromís per L’Alcúdia, Compromís per la Ribera Alta, Compromís per la Ribera Baixa, Esquerra Republicana-Ribera Alta, Esquerra Republicana-Ribera Baixa, EUPV-Ribera Alta, EUPV-Ribera Baixa, FAPA València, Intersindical Valenciana-La Ribera, La Ribera en Bici, Més Algemesí, Plataforma de la Ribera en Defensa de la Llei de Dependència i Autonomia Personal, PSPV-PSOE de La Ribera, Reiniciem Carcaixent, Solidaritat per la Independència-Ribera Alta, UGT-La Ribera, Xúquer Viu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.