TotAlzir@: Sueca presenta la 9ª edició de la Mitja Marató - Ciutat de Sueca

sábado, 30 de enero de 2016

Sueca presenta la 9ª edició de la Mitja Marató - Ciutat de Sueca


El proper diumenge, 31 de gener, Sueca celebrarà la 9ª edició de la Mitja Marató – Ciutat de Sueca que organitza la Falla Via del Materal en col·laboració amb l’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Esports. A uns dies només de la  celebració  de la prova, els organitzadors han presentat la cursa en roda de premsa a la Sala de Juntes de l'Ajuntament de Sueca.

L'acte va comptar amb la presència del president de la  la Falla Via del Materal, Salvador Sánchez; la vicepresidenta d'Esports, Tania Llopis; el vicepresident de protocol, Joan Carles Vázquez i  Fernando Llopis, qui va parlar de la vessant solidària de la cursa.  En representació del consistori també va estar l'alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit i el Regidor d'Esports, Vicent Baldoví.
El president de la comissió, Salvador Sánchez, va estar l'encarregat de presentar la prova. El representant de la falla va explicar que el circuit serà semiurbà. Segons va assenyalar el recorregut discorre  en els 12 primers quilòmetres pels carrers de la ciutat i els següents pels voltants del riu Xúquer, per acabar de nou al centre urbà. Sánchez va explicar també que enguany com a novetat hi haurà quatre “llebres”, una per cada marca (1:25, 1:35, 1:45 i 2:00), amb l'objecte de facilitar el rendiment dels participants.
Fernando Llopis, qui col·labora en l'organització de la prova, va destacar la vessant més humana i solidària de la cursa. Llopis va explicar que este és el segon any consecutiu en què la Mitja Marató és alhora una prova solidària amb Avapace, l'Associació Valenciana d'Ajuda a la Paràlisi Cerebral i va encoratjar a tots a eixir al carrer a animar molt especialment als membres d’Avapace Corre que s’han sumat a la prova, “són un exemple de força, superació i unió” va afegir.
Per la seua banda, el regidor d'Esports, Vicent Baldoví, va voler felicitar el col·lectiu faller per la seua implicació en la promoció de l’esport a la nostra ciutat i en concret, als fallers de la Falla Via del Materal per l’organització de la prova. “La Mitja Marató – Ciutat de Sueca és la prova esportiva més important de la nostra ciutat, en quan a recorregut i organitzar una prova d’esta envergadura no és gens fàcil, per això vull felicitar i fer un reconeixement especial a la Falla Via del Materal que ha fet possible any rere any la realització d’esta prova i des de l’Ajuntament volem seguir encoratjant-los perquè continuen treballant en tan bona tasca”  va assenyalar Baldoví.
En el mateix sentit l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, va donar l’enhorabona als fallers que treballen cada any per portar endavant esta prova. “Esta cursa porta ja molts anys fent-se gràcies a la iniciativa d’una falla humil però que té moltes ganes de fer coses, per això vull fer un reconeixement especial al seu treball i vull agrair-los la seua dedicació i el seu entusiasme en l’organització de la Mitja Marató de la nostra ciutat” va afegir Tamarit, qui va aprofitar l’ocasió també per convidar a totes les suecanes i els suecans i als veïns d’altres localitats pròximes perquè vinguen a animar als participants i a gaudir de l’ambient que viurem diumenge.
La prova supera ja els 470 participants confirmats i les inscripcions continuen obertes a la web www.cronnorunner.comNo hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.