TotAlzir@: Sindicats y Ajuntament acorden la municipalització de la neteja dels col·legis

jueves, 14 de enero de 2016

Sindicats y Ajuntament acorden la municipalització de la neteja dels col·legis

 
L'Ajuntament d'Alzira acorda amb els sindicats la municipalització de les treballadores i treballadors de la neteja dels col·legis.
Hui ha tingut lloc la Mesa General de Negociació en què els sindicats dels treballadors i de les treballadores, l'equip de govern i l'oposició han acordat per unanimitat iniciar la gestió directa del servei de neteja de les escoles i dels edificis municipals i així com la subrogació del personal de l’empresa concessionària. En tot aquest procés de reversió a allò públic, l'Ajuntament ha dialogat i informat a totes les parts, treballadors/es i sindicats.


L'Ajuntament d'Alzira manifesta que, gràcies a la municipalització d’aquest servei, dels 510.000 euros que era el cost de l’empresa, el consistori estalviarà més de 100.000 euros, garantint tots els 26 llocs de treball en la neteja dels col·legis públics i edificis municipals. Aquest acord passarà al ple d'aquest mes per a què siga efectiva la municipalització el pròxim 1 de febrer.

Segons Ivan Martínez, regidor de Recursos Humans i Ocupació: «com no havia de ser d’una altra manera en un govern que està duent a terme veritables polítiques d’esquerres, cal defensar el sector públic. A més a més, el canvi de model de gestió suposarà un estalvi clar per a les arques municipals que podrà revertir en una millora del servei i la creació de més borses de treball. Es tractava d'un compromís del Pacte de Govern que, de nou, estem acomplint.»

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.