TotAlzir@: Sueca programa una xerrada sobre prevenció de la violència de gènere

miércoles, 20 de enero de 2016

Sueca programa una xerrada sobre prevenció de la violència de gènere

El proper dimarts, 26 de gener,  de 18 h. a 20 h. el Saló d'Actes de  la Casa de la Cultura de Sueca acollirà una xerrada sobre la prevenció de la violència de gènere entre joves i adolescents.
Esta xerrada va dirigida a pares i mares en particular, però està oberta també a tota la ciutadania. La conferència ha estat oferida pel Servei de Prevenció de la Violència de Gènere i Atenció a les víctimes de la Vicepresidència i la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana en col·laboració amb la Regidoria de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Sueca.

Els objectius d'esta xerrada són afavorir l'anàlisi de creences i valors que sustenten actituds sexistes dins de l'àmbit familiar, així com dotar als progenitors d'estratègies bàsiques per a la identificació de situacions de violència de gènere experimentades pels seus fills i promoure patrons educatius alternatius i factors de protecció front a esta problemàtica.
La xerrada serà a càrrec de la psicòloga Mª Lourdes Alapont Pinar, coordinadora de l'àrea d'educació en l'escola de Psicoteràpia de València. Alapont dirigeix a l'escola grups de teràpia per a adolescents i realitza teràpia individual i familiar.

La regidora de Polítiques d'Igualtat, Noelia Benedito, ha assenyalat que des de l'Ajuntament de Sueca segueixen sumant esforços per acabar amb esta problemàtica, l'objectiu és, segons ha explicat, conscienciar a tota la ciutadania per acabar amb esta xacra i així mateix promoure actituds que ens acosten a una realitat d'igualtat efectiva entre els homes i les dones i que ens ajuden a combatre i a revertir esta situació. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.