TotAlzir@: L'Escola de Persones Adultes Miquel Rosanes de Sueca estrena tres aules noves

miércoles, 27 de enero de 2016

L'Escola de Persones Adultes Miquel Rosanes de Sueca estrena tres aules noves


L'Escola de Persones Adultes (EPA) Miquel Rosanes de Sueca ha ampliat el seu aulari. Des d'ara el centre disposarà de tres noves classes que ocuparan l'espai que fins fa poc acollia la Biblioteca Pública Municipal de Sueca, ubicada ara al nou edifici de la Plaça dels Molins de la Vila.
El regidor d'Educació, Vicent Baldoví, ha remarcat que estos treballs d'ampliació de l'espai dedicat a l'EPA de Sueca, que s'han finançat amb fons propis de l'Ajuntament, “eren una demanda i una necessitat”. Baldoví ha explicat que l'EPA de Sueca compta ara amb dos noves aules de 48 metres quadrats i una altra de 52 i una nova sala de professors” i ha afegit que amb esta reforma pretenen contribuir  “a acabar amb la massificació en les aules i en els llistats d'espera en què es troben molts alumnes”.
“Tot el que siga invertir en educació, també per a gent major, és positiu per al poble” ha finalitzat Baldoví.
Per la seua part, Carmina Miralles, directora de l'EPA Miquel Rosanes, ha destacat la importància de les obres realitzades en el centre. “Gràcies a eixes obres es podrà donar cabuda a més de 30 alumnes. Hem pogut habilitar l'espai per a impartir nombrosos cursos de valencià, un laboratori d'idiomes, una sala de professorat i una biblioteca pròpia” ha explicat.

Amb esta millora pel que fa a les instal·lacions, el centre es planteja ara incrementar la seua oferta formativa a partir del pròxim curs. “Les necessitats de l'EPA han canviat molt en els últims anys.  Ara, amb estes noves aules, ja podrem oferir coses que abans no podíem. Abans, però, haurem d'estudiar i avaluar quines són eixes necessitats i com ho enfoquem, ja que sí disposem d'una plantilla capaç de poder oferir una major oferta als estudiants”, ha conclòs la directora. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.