TotAlzir@: L'Ajuntament d'Alzira continua treballan en «Alzira Avança» i dels Fons FEDER

jueves, 14 de enero de 2016

L'Ajuntament d'Alzira continua treballan en «Alzira Avança» i dels Fons FEDER

  • L'Ajuntament d'Alzira continua amb el grup de treball del Pla Estratègic «Alzira Avança» i dels Fons FEDER
El grup de treball de l'Ajuntament d'Alzira que ha portat a terme el Pla Estratègic «Alzira Avança» continua les seues sessions per tal de fer el seguiment i avaluació del pla, així com s'estan estudiant futures línies de fons FEDER i d'altres administracions.
S'ha acordat fer un consell d'Alzira Avança per a consultes i informació, on estaran els grups de l'oposició, altres tècnics de l'ajuntament, entitats, associacions o aquelles ciutadanes o ciutadans interessats. Es tractarà d'anar detallant els projectes definitius contemplats en el pla així com una avaluació del mateix.
A més a més, s'està estudiant la pròxima convocatòria de fons FEDER que va adreçada a Accions Innovadores Urbanes (UIA) en torn a la lluita contra la pobresa, integració de migrants, energies renovables i ocupació.
En aquest grup de treball d'«Alzira Avança» han format part tècnics i els regidors de Promoció Econòmica i Ocupació, Ivan Martínez, Medi Ambient i Agricultura, Pep Carreres, i també el de Gestió Urbanística, Fernando Pascual. El Pla Estratègic «Alzira Avança» va ser fruit tant de la cooperació dels distints departaments de l'Ajuntament, dels distints consells de participació ciutadana i va ser aprovat per unanimitat el passat 7 de gener en el ple de la corporació. El passat dia 12 es va enviar la sol·licitud per a ser avaluat per als fons europeus FEDER, que el finançarien en un 50%.
Un Pla que té un cost d'uns 4.100.000 euros fins 2022, que contempla distintes inversions per a un nou model de ciutat: modernització de l'administració, reducció de l'emissió de gasos contaminants, protecció del patrimoni i el medi ambient, així com mesures contra l'exclusió social.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.