TotAlzir@: Carcaixent s’adhereix al Pla del Consell contra la Pobresa Energètica

martes, 19 de enero de 2016

Carcaixent s’adhereix al Pla del Consell contra la Pobresa Energètica

  • El departament de Benestar Social gestionarà les ajudes per evitar els talls de servei de subministrament d'energia i els desnonaments

L’Ajuntament de Carcaixent s’ha adherit als acords de col·laboració impulsats des de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori amb les empreses subministradores d’energia, per a evitar el tall del subministrament d’electricitat, aigua i gas a famílies en situació d’exclusió social i vulnerabilitat econòmica. L’adhesió també comporta ajudes per poder atendre el pagament del lloguer a les famílies que s’han vist privades de la propietat del seu habitatge habitual o han sigut desnonades per no atendre els pagaments i havent accedit a un lloguer no tenen capacitat econòmica per afrontar el pagament de la renda.


El departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Carcaixent s’encarregarà d’avaluar la situació de les famílies que demanen aquestes ajudes per acordar si compleixen els requisits per a ser-ne beneficiàries. Serà el mateix ajuntament el que es farà càrrec dels imports que corresponguen davant les empreses de gas, aigua i electricitat, i també en el cas dels lloguers per evitar que les famílies arriben a ser desnonades. Aquestes quantitats que avance l’ajuntament les rebrà posteriorment el consistori de la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori.

Les persones i famílies que podran accedir a aquestes ajudes convocades són les que tinguen residència habitual a Carcaixent, que es troben en situació de vulnerabilitat ecnonòmica i, en el cas de pobresa energètica, que siguen clients d’Iberdrola, Endesa i Gas Natural Fenosa, ja que és amb aquestes empreses que el Govern ha arribat a un acord per tal d’evitar el tal del subministrament del servei. En el següent enllaç podreu consultar els requisits i el procediment per poder rebre les ajudes.

Departament de Comunicació i Premsa 
Ajuntament de Carcaixent

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.