TotAlzir@: PROGRAMA FESTES DE SANT ANTONI A L'ALCÚDIA

viernes, 15 de enero de 2016

PROGRAMA FESTES DE SANT ANTONI A L'ALCÚDIA

SANT ANTONI 2016
Dissabte, 16 de gener
A les 19h, correfoc des de l'ermita de Sant Antoni fins a la plaça del País Valencià, a càrrec dels Dimonis Enroscats.
A continuació, tradicionals Danses de Sant Antoni a càrrec de El Bolero Grup de Danses, des de la plaça del País Valencià fins a l'ermita, on s'encendrà una foguera. Esteu convidats a ballar tot el poble.
En acabar, sarau de música tradicional a la porta de la Casa de la Solera, organitzat per El Bolero Grup de Danses.
A partir de les 21h, al solar davant l'Escoleta Infantil Municipal, tradicional foguera de Sant Antoni, a càrrec dels carreters i festers de Sant Antoni.
Diumenge 17 de gener
festa de Sant Antoni i data fundacional de l'Alcúdia
A les 11'30h, missa de Sant Antoni a l'Ermita. A les 12'30h, a la plaça del País Valencià, globotada a càrrec dels Dimonis Enroscats. A continuació, tradicional cercavila de cavalleries per l’Avinguda i desfilada dels animals i benedicció a la porta de l'ermita del sant.
Diumenge 24 de gener
A les 12h, coincidint amb la lluna vella de gener, eixida en carro des de l'ermita de Sant Antoni, per a collir la canya del Pont de Maria que encendrà la traca quilomètrica del dia de la Mare de Déu. Col·laboren els festers de Sant Antoni i la Colla la Rosca.
Presidirà la comitiva la corporació municipal i el pregoner del 2015, Artur Fontana, acompanyats de tabal i dolçaina. Se seguirà el següent recorregut: Ermita, carrer Santa Bàrbara, Mestre Josep Garcia, plaça de la Farola, Daoiz y Velarde, Colom, a buscar el camí de les Daies fins a Carlet.S'hi pot afegir a l'eixida tot aquell que vulga en bicicleta.
A la tornada es deixarà la canya a l'Hort de Manus, perquè s'asseque durant tot l'any.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.