TotAlzir@: Sueca celebrarà la 12ª edició del Dia de la Pau

sábado, 30 de enero de 2016

Sueca celebrarà la 12ª edició del Dia de la Pau

El CEIP Cervantes de Sueca i l'Associació de Mares i Pares d'alumnes (AMPA) amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de Sueca han organitzat, com en anys anteriors, una jornada festiva per commemorar el Dia de la Pau que es celebrarà el proper diumenge 31 de gener. La màgia de la pau serà l'eslògan d'esta 12ª edició de la jornada que s'organitza amb l'objectiu de promoure una educació permanent en i per la pau, així com actituds emmarcades sempre en la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans i la no-violència.


La festa començarà a les 11 h. al CEIP Cervantes i s'allargarà durant tot el matí. Els organitzadors conviden a tots els escolars de Sueca, així com als seus familiars i a tots els veïns de la ciutat a participar en esta celebració en què s'han programat diferents activitats d'animació infantil amb música, pintacares, degustacions, tallers de manualitats, concursos, teatre, màgia i  exposicions.

L'organització d'esta jornada festiva compta també amb la col·laboració de diferents entitats i col·lectius que s'han implicat i s'han sumat a esta iniciativa. Així hi participaran també la Ludoteca Municipal de Sueca, Pilotaris, el cantautor valencià Dani Miquel, Condidorets, el Grup de Danses Almogàvers, l'Associació Cultural La Xala, la Muixeranga de Sueca, la Protectora d'Animals de Sueca Proansu, la Fundació Sants Andrés Santiago y Miguel, el Club d'Escacs de Sueca, Tot animació i Colevisa.


L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d'Educació hi participarà també col·laborant en algunes de les activitats previstes com el Concurs de Murals que s'organitza també en motiu del Dia de la Pau en què estan convidats a participar tots els col·legis de Sueca, el Perelló i el Mareny de Barraquetes. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.