TotAlzir@: Millora asfàltica del carrer Santa Teresa i un tram del carrer Lutxana

lunes, 18 de enero de 2016

Millora asfàltica del carrer Santa Teresa i un tram del carrer Lutxana


  •  Es destinen 35.000 euros per a la millora asfàltica del carrer Santa Teresa i un tram del carrer Lutxana


La prioritat de la Regidoria de Gestió Urbanística és condicionar l’entramat urbà d'Alzira. Conscients que molts carrers necessiten millorar-se s'està actuant en els llocs on, segons un llistat de prioritats, és més imminent la seua adequació.
Hui han començat els treballs per tal de reasfaltar el carrer Santa Teresa, una via estreta però per la qual circulen diàriament una important quantitat de vehicles. S'aprofitaran estes tasques per reparar el pou de registre a l'altura de la plaça de Concha Piquer.

Fernando Pascual, regidor de l'àrea, ha manifestat que "Estos treballs són necessaris per a millorar l'entramat urbà, alhora que anuncia que demà dimarts també es procedirà al reasfaltat d'un tram de 150 metres al carrer Lutxana, al barri de l'Alquerieta ".
En total prop de 3.000 m2 seran repavimentats, entre el carrer Santa Teresa i el carrer Lutxana, amb un cost de 35.000 euros.

Finalment el regidor, Fernando Pascual, ha manifestat que les tasques de condicionament asfàltic en el carrer Santa Teresa està previst que acaben este dimecres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.