TotAlzir@: El Concurs de Xarangues Ciutat de Sueca es consolida dins del programa de les Festes de Sueca

lunes, 1 de septiembre de 2014

El Concurs de Xarangues Ciutat de Sueca es consolida dins del programa de les Festes de Sueca



  • La  xaranga de Sueca C-25 va resultar la guanyadora en esta tercera edició

La plaça del Pavelló Cobert va acollir, divendres passat, la tercera edició del Concurs de Xarangues 'Ciutat de Sueca', organitzat per la xaranga Lo-lo-ló i amb el patrocini de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Sueca. Com en anys anteriors, el concurs va tornar a aconseguir un gran èxit de convocatòria i públic. Cinc van ser, en esta ocasió, les xarangues participants: C-25, de Sueca; L’Asclafit, de Sueca; La Cafrà, de Fortaleny; El Truc, de Carlet: i Kriptonita, de Cullera.

El jurat, format per cinc professionals del món de la música, va decidir en esta edició que la xaranga guanyadora fora C-25, qui es va emportar un premi de 1.200 euros; el segon premi, de 900 euros, va ser per a la xaranga l’Asclafit; i el tercer, de 700 euros, per a La Cafrà. El quart i quint premi, de 50 euros i xecs regal per a utilitzar en la Casa de la Música, van ser per al Truc i Kriptonita. Els premis van ser entregats pel regidor de Festes, Dimas Vázquez; la festera major de Sueca, Ana Belén Ortells; i la seua cort d’honor.
Prèviament al Concurs, totes les xarangues participants van realitzar una cercavila pels carrers adjacents. La festa va finalitzar amb un sopar i discomòbil, de la qual disfrutare tots els assistents.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.