TotAlzir@: MERCAT GASTRONOMADA, VALORACIONS D' ISABEL AGUILAR

martes, 13 de octubre de 2015

MERCAT GASTRONOMADA, VALORACIONS D' ISABEL AGUILAR

  • La primera edició de l’Alzira Street Food Market tanca amb una valoració altament positiva per part d’organitzadors i participants.
El pont d'octubre ha sigut l’escenari de un ventall d’activitats
per a tots els públics a la ciutat d’Alzira. Però si se n’ha de destacar algun, des de la Regidoria de Comerç, és el mercat gastronòmada ubicat a la plaça de la Generalitat. Un mercat identificatiu per caravanes de menjar de tot tipus i arribades des de diferents punts del nostre territori amb pizzes americanes, hamburgueses, menjar vegetarià o mexicà, sushi, frànkfurts originals, dolços i molts més productes que feren les delícies de tots els visitants. Però no sols era una oferta gastronòmica, també hi va haver ambientació musical, balls, xaranga i tallers per als menuts, entre altres activitats, durant els quatre dies que van estar a la ciutat.


La FoodTrucks com també s’ha anomenat esta primera edició, ha sigut una mostra no sols de gastronomia, sinó també de creativitat amb la decoració de les furgonetes, caravanes, envelats i carrets i dels seus elements d’elaboració, que va crear un ambient que per moments et transportava als anys 70 o 80 amb alguns del participants.

Isabel Aguilar, regidora de Comerç, ha volgut explicar que: "Amb una valoració de més de 10.000 visitants, hem d’estar contents. S’ha complit l’objectiu per damunt de les expectatives. Ha sigut un cap de setmana molt productiu per als participants de la primera edició del mercat gastronòmada FoodTrucks organitzat per Alzira Street Food Marquet i la nostra Regidoria. Però també estem molt contents per la resposta de tot el públic, tant dels veïns d’Alzira con de tots els visitants que han rebut esta iniciativa com una alternativa més de diversió i esbargiment junt amb els més menuts de la casa. Però el mes important per a nosaltres, és continuar treballant per oferir més camins per a reactivar l’economia local i general. Posar en marxa iniciatives o activitats que ajuden els comerciants i els consumidors a impulsar la nostra ciutat. Incloure ofertes atractives per a tots i que siguen tan encertades com les d’este cap de setmana és el nostre objectiu. Com a regidora de Comerç vullc donar les gràcies als organitzadors de la FoodTrucks i a tot el públic que ha assistit a la cita; sense ells no  haguera sigut possible. De segur que n’hi haurà mes edicions i disfrutarem d’estos artistes gastronòmics al volant”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.