TotAlzir@: BO SOCIAL DEL 25% DESCOMPTE PER A PENSIONISTES A L'ALCUDIA

miércoles, 28 de octubre de 2015

BO SOCIAL DEL 25% DESCOMPTE PER A PENSIONISTES A L'ALCUDIA

BO SOCIAL. Per a pensionistes amb la pensió mínima, poden tindre un descompte del 25% en el rebut de la llum. www.lalcudia.com
L’Ajuntament de l’Alcúdia ha creat l’Oficina Verda que s’encarrega, entre altres funcions, d’assessorar els veïns i veïnes per tal de reduir l’import de la seua factura elèctrica.
En aquesta línia, volem informar-los que tots els pensionistes que complisquen les condicions que s’indiquen a continuació tenen dret a l’aplicació del bo social que suposa un descompte del 25% en el rebut elèctric.
Les condicions per a poder aplicar-lo són:
- El subministrament d’electricitat ha d’estar destinat a la residència habitual


- El subministrament té que tindre contractada la tarifa regulada “Precio Voluntario del Pequeño Consumidor” (PVPC). (En cas que no estiga contractada des de l’Oficina Verda farem les gestions necessàries per al canvi de tarifa).
- El titular del contracte d’electricitat ha de tindre 60 anys o més i ser pensionista del Sistema de la Seguretat Social per jubilació, incapacitat permanent o viudetat
- El pensionista ha de cobrar la pensió mínima establerta en cada moment.
Respecte a les gestions i documentació necessàries per a tramitar el bo social, l’Oficina Verda s’encarregarà de comprovar els condicionants i fer els tràmits necessaris sense suposar ningun cost per al ciutadà.
Pots consultar qualsevol dubte a l’Oficina Verda, els dimarts de 9 a 14 hores, a la segona planta de l’edifici de l’Ajuntament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.