TotAlzir@: Sueca presenta oficialment a Sara Roselló Collado com a la Fallera Major de 2016

martes, 20 de octubre de 2015

Sueca presenta oficialment a Sara Roselló Collado com a la Fallera Major de 2016

El passat dissabte 17 d’octubre va tenir lloc, al Centre Municipal Bernat i Baldoví, la presentació de la nova Fallera Major de Sueca, el Perelló i el Mareny de Barraquetes, Sara Roselló Collado i la seua Cort d'Honor.
L'acte va estar conduït per l'anterior Fallera Major de la ciutat, Eila Colomar i per dos membres de la Cort d'Honor també de l'exercici anterior, Maria Pérez i Patricia Martinez.
Les presentadores de l’acte, van cridar en primer lloc als components de la Junta Local Fallera i al seu President, Vicent Llopis Hermano, qui va estar l'encarregat d'obrir l'acte.



Les primeres en pujar a l'escenari foren les components de la Cort d'Honor: Laia Ortega, Lluch Escrivà, Anna Lluna, Zaida Claver, Isabel Fernández del Moral i Ruth Ferrando. Tot seguit, la Secretària de la Junta Local, Lorena Sendra, va llegir l’acta de nomenament de la Fallera Major per convidar-la també a pujar a l'escenari i saludar a tots els assistents. La Fallera Major del 2016, Sara Roselló va pujar acompanyada per l'alcaldessa de Sueca i Presidenta Nata de la Junta Local Fallera, Raquel Tamarit, qui va estar l'encarregada de posar-li la banda com a Fallera Major de Sueca.
Enguany, com a novetat, el Regidor de Festes, Pau Roselló, va fer entrega a Sara i a les components de la Cort d'Honor d'una joia representativa del seu càrrec.

L'acte va continuar de la mà de la mantenidora, la periodista i gran fallera, Paloma Gutiérrez, que va exaltar a la nova Fallera Major, a la seua Cort d'Honor i a tot el món faller amb un discurs replet de sentiments i emocions.
L'acte va comptar, a més, com en els darrers anys, amb un espectacle musical. En esta ocasió, els assistents van poder gaudir amb l'espectacle “El show de Elvis” amb els fallers de la Falla Plaça Lepanto de Benetússer.

Després fou el torn de les visites dels alcaldes de El Perelló i el Mareny de Barraquetes i dels representants de les 16 comissions suecanes, les quals van tenir l’oportunitat de saludar i donar l’enhorabona a Sara Roselló. La màxima representant de les falles suecanes també va rebre la felicitació de Juntes Locals Falleres d’altres localitats i associacions. Igualment, el regidor de Festes, Pau Roselló i l'alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, van tenir l'oportunitat de dirigir unes paraules a la nova fallera major de Sueca i la seua Cort d'Honor i ser així els primers en felicitar-les pel seu càrrec.

La presentació va finalitzar amb una visita ben especial, la de la màxima representant de les Falles de València, la Fallera Major de 2015, Estefania López Montesinos, que pujà al so del pasdoble més famós del compositor suecà, Josep Serrano, "El Fallero".




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.