TotAlzir@: Els Amics del Coet de Sueca, NO POT PERMETRE, que se diga que s`ha aconsguit superar el nostre recod Guinness

martes, 20 de octubre de 2015

Els Amics del Coet de Sueca, NO POT PERMETRE, que se diga que s`ha aconsguit superar el nostre recod Guinness


  • La nostra associació (Amics del Coet de Sueca) NO POT PERMETRE, que se diga que s`ha aconsguit superar el nostre recod Guinness, quan els organitzadors mateixos i el propi pirotècnic saben que no és així.
  • TotAlzira s'ha posada en contacte amb l'organització de l'acte de la traca quilomètrica en relació a este escrit i comenten que tot s'aclarira este pròxim dijous quan el notari entregue la certificació de l'acte, o acta notarial 
L´Associació Cultural Amics del Coet de la Ribera Baixa manifesta; Que després de llegir els titolars de premsa apareguts al dia següent de disparar-se la traca Quilomètrica d´Alzira, cal puntualitzar els següents

 fets.

  • 1r. Els Amics del Coet no som els jutjes que han de decidir si la traca és record Guinness o no, Però sí som els posseïdors de l´actual record Ginness de la traca més llarga del món sense parar-se.


  • 2r. Que el 18 de Octubre, estaguerem presents en Alzira, tres membres qualificats de la nostra associació, per presenciar el que va ser una bonica festa a benefici d´ASPANION i per veure cremar la traca, que segons deia un cartell que hi havía al principi tenía 22 Km. de llargària (no tenim perquè dubtar-ho, però tampoc podem constatar-ho, perquè els punts Quilomètrics no estaven senyalitzats).
  • 3r. Que la traca, instal.lada, tota ella a nivel de terra anant i venint en pararl.lel pel mateix carrer varies vegades, començà a cremar-se a les 13:02 h., finalitzant a les 13:39 h. Que el principi tot anava bé, fins que en un tram s`incendiaren més d`un ramal de traca, posteriorment ésta va continuar pel carrer del costat, ací ja s`inflamaren varios ramals de traca, i ésta anava avant i enrrere conforme volia.

L`APOTEOSI FINAL ocorregué quant la traca enfilà l`última avinguda on hi havien dotze ramals de traca d`aproximadament entre 800 i 1000 m. de llarg cadascú. A l`entrar la traca en aquesta avinguda i cap a la mitjania, començaren a prendre`s foc, a causa de la proximitat entre ells la resta de ramals de traca. De tal manera que semblava més el terratrèmol d`una mascletà que una traca Quilomètrica. (Fotos i video testimoni d`aquest moment en el Facebook d`Amics del Coet).
Des de l`Associació Cultural Amics del Coet, sabem del gran esforç personal i econòmic que ha suposat tot açò per a la falla organitzadora i tots el seus col.laboradors. Esperem que la recaptació de fons per una causa tan noble com ajudar a la gent d`ASPANION, haja estat important.
Però la nostra associació NO POT PERMETRE, que se diga que s`ha aconsguit superar el nostre récord Guinness, quan els organitzadors mateixos i el propi pirotècnic saben que no és així.
Probablement en Alzira s`hauràn cremat 22 Km. De traca, però disparar una traca Quilomètrica tan llarga i aconseguir el rècord Guinness és un altra cosa. En tot cas, als Amics del Coet que disparàrem la traca record en Octubre del 2002, l`entitat Guinness tardà tres anys enviar-nos el certificat i inscriure el nostre record en el seu famós llibre. No obstant, convidem als organitzadors a que si algún dia reben el certificat Guinness, que el facen públic igual que ferem nosaltres, i Amics del Coet serem els primers en felicitar-los. Mentres tant, el record d`Amics del Coet i Ricardo Caballer segueix en Sueca. Una forta abraçada i gràcies per fer-nos gaudir, perquè estes coses no vegem tots els dies.
L´Associació Cultural Amics del Coet de la Ribera Baixa (Sueca)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.