TotAlzir@: Alzira destina 35.000 euros en tres edificis en el carrer Sant Roc

sábado, 24 de octubre de 2015

Alzira destina 35.000 euros en tres edificis en el carrer Sant Roc

Alzira destina 35.000 euros a la consolidació de tres edificis de la Vila en el carrer Sant Roc
L'equip de govern va aprovar una modificació de crèdits en el Ple extraordinari del passat 21 d'octubre. Un dels conceptes que reben assignació econòmica és el del reforç estructural i façanes dels immobles del carrer Sant Roc, 1, 3 i 5, que són propietat municipal.
"La zona de la Vila deu estar en condicions, és una zona de vianants i hem de realitzar actuacions en aquells immobles de propietat municipal que ho necessiten, no podem permetre vore com es degraden els edificis sense fer res per remeiar-ho", ha declarat Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística.

Es destinaran 35.000 euros per a la conservació d'estos tres edificis, i s´actuarà en la impermeabilitat de les seues cobertes, ja que l'aigua de pluja les ha degradades amb el pas del temps ha causat danys generalitzats en tots els forjats; després de les últimes pluges s'ha comprovat que l'aigua ha penetrat de les cobertes fins a les plantes baixes.
Pel que respecta a les façanes es troben en mal estat de conservació, tot i que han sigut revisades amb periodicitat per a eliminar en elles tots aquells elements que pogueren desprendre´s a la via pública, i ara s'actuarà en estes importants parts dels edificis.  
En relació amb les edificacions cèntriques, els treballs d'estabilització comprendran també la consolidació dels revestiments de morter de calç, elements decoratius i pintura.

Amb esta intervenció s'estabilitzaran els immobles i es detindrà el progressiu deteriorament estructural, fins que es tinga una decisió d'intervindre en este espai històric, d'acord amb les directrius del Pla Especial de la Vila.   

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.