TotAlzir@: Jornada màster de Patrimoni a la Murta

viernes, 30 de octubre de 2015

Jornada màster de Patrimoni a la Murta

Professors i alumnes de la Politècnica de València visiten demà la Murta

L'Escola Técnica Superior d'Arquitectura de la Universitat Politècnica de València celebrarà demà divendres a Alzira la jornada del màster de Conservació del Patrimoni Arquitectònic.
Els alumnes i les alumnes participants visitaran la Murta, on se'ls mostrarà quin ha estat el resultat de les contínues campanyes arqueològiques encaminades a traure a la llum i recuperar les restes del cenobi de Santa Maria de la Murta.

Els professors Jorge Llopis, Marina Sender i Ricardo Perelló seran els encarregats d'impartir el màster, que cal recordar que no és la primera vegada que se realitza en la nostra ciutat.

La conservació i la gestió del patrimoni arquitectònic constituïxen un àmbit econòmic i cultural de primera magnitud que, operat per inversors privats i per les administracions públiques, té el seu empar en una demanda social cada vegada més exigent. Per tant, el plantejament d'esta jornada es aconseguir en els alumnes tres objectius generals: augmentar la seua formació acadèmica, l'especialització professional, i la iniciació a la investigació en els camps disciplinaris de la conservació i de la gestió del patrimoni arquitectònic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.